Eskiþehir'de iftar vakti mahkemelik olduðu ailenin evini silahla basan bir þahýs, 3 kiþiyi öldürdü, 2 kiþiyi de yaraladý.
Güncelleme:25 Aðustos 2010 00:10
ESKÝÞEHÝR (A.A) Merkeze baðlý Muttalip beldesi Koyunlar Mahallesi Zafer Sokak'ta oturan Ý.D. (54) iftar saatinde, iki yýl önce arazi anlaþmazlýðý yüzünden kendisini ayaðýndan yaralayan komþusu Yusuf Toprak'ýn evine gitti.

Kapýyý açan Yusuf Toprak ile evde bulunan eþi ve çocuklarýna pompalý tüfekle ateþ eden þüpheli Ý.D, daha sonra 26 FP 383 plakalý otomobille olay yerinden kaçtý.

Tüfekten çýkan saçmalara hedef olan Yusuf Toprak (64), eþi Fatma Toprak (60) ve oðlu Selahattin Toprak (39) olay yerinde yaþamýný yitirdi, evde bulunan diðer oðlu Sadýk Toprak ve yeðeni Zeynep Toprak (48) ise aðýr yaralandý. Yaralýlar, Eskiþehir Osmangazi Üniversitesi Týp Fakültesi Hastanesine kaldýrýldý.

Kaçan þüphelinin yakalanmasý için geniþ çaplý arama baþlatýldý.