REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: digitürk güvelik açığı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart digitürk güvelik açığı

Değerli arkadaşlar,

10.08.2010 tarihinde digitürke abone olmak istedim.Anten kurulumu yapıldı aktivasyon için merkezden arandım borcunuzdan dolayı abone olamazsınız diye bilgi verildi.

Nitekim tamamen tesadüf sonucu benim digitürke hiç bir aboneliğim olmadığı halde araştırmalarım sonucu Zonguldak Devrek de benim adıma digitürke aboneliği yapıldığını ve iki aylık borcumun olduğunu öğrendim.

Digitürk yetkilileri hiç bir açıklama ve sebep gösteremiyorlar bu konuyla ilgili.

Bu gelişmeler sonucu savcılığa suç duyurusunda bulundum...

Değerli arkadaşlar sizden ricam eğer digitürk aboneliğiniz varsa bu konuyu bir daha düşünün ama aboneliğiniz yoksa kesinlikle abone olmayın derim.

Siz de hemen digitürkü arayıp aboneliklerinizi kontrol etmenizi ve tüm dostlarnızı uyarmanızı rica ediyorum...

Saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiyede herzaman böyle şeyler yaşanıyor.dikkatli olmak lağzım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimlik fotokopisi ile artık her iş dönuyor bu ülkede..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aslıdan kimlik fotokoposi yeterli olmamalı daha guvenli bir şey bgeliştirmeleri lasim parmak izi gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha güvenilir kaynaklar istenerek abonelik yapılmalı,aslında bu dediğim tüm kurumlar içinde geçerli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasansirdas Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Değerli arkadaşlar,

10.08.2010 tarihinde digitürke abone olmak istedim.Anten kurulumu yapıldı aktivasyon için merkezden arandım borcunuzdan dolayı abone olamazsınız diye bilgi verildi.

Nitekim tamamen tesadüf sonucu benim digitürke hiç bir aboneliğim olmadığı halde araştırmalarım sonucu Zonguldak Devrek de benim adıma digitürke aboneliği yapıldığını ve iki aylık borcumun olduğunu öğrendim.

Digitürk yetkilileri hiç bir açıklama ve sebep gösteremiyorlar bu konuyla ilgili.

Bu gelişmeler sonucu savcılığa suç duyurusunda bulundum...

Değerli arkadaşlar sizden ricam eğer digitürk aboneliğiniz varsa bu konuyu bir daha düşünün ama aboneliğiniz yoksa kesinlikle abone olmayın derim.

Siz de hemen digitürkü arayıp aboneliklerinizi kontrol etmenizi ve tüm dostlarnızı uyarmanızı rica ediyorum...

Saygılarımla
    Peki digiturk abonelik yaparken elektrik su vs faturası istemiyormu böyle bir saçma şeymi olur cogu yere veriyoruz biz kimlik fotokopimizi entresan dogrusu
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Peki digiturk abonelik yaparken elektrik su vs faturası istemiyormu böyle bir saçma şeymi olur cogu yere veriyoruz biz kimlik fotokopimizi entresan dogrusu
    evet elektrik su veya doğalgaz faturası olmak zorunda benim bildiğim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri