Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
28 sonuçtan 21 ile 28 arası

Konu: Resmi belgelerde UFO gerçeği

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

17 ay sivasta askerlik yaptım. her ay, ayda bir kere cuma gecesi gece eğitimi olurdu. Kayserideki hava üssündede olurdu. Gece eğitimine gittiğimiz yer çok karanlıktı ve kayseriden kalkan uçaklar sivas üzerine gelirdi. Gök yuzunde ve çok yuksekte hızlı manevralar yaparlardı. İzlerdik fırsat buldukça. İlk gördüğümde heyecanlanmıştım, yıldız kayması gibi gelmişti. Aslında uçakmış.
    Belki sende bunlardan birini görmüşsündür
    O dediğim yıldız normal yerde sabit kalıyordu. Bende 1 dkka boyunca izlemiştim sonra birden paya bi parladı ve hızlıca giderek kayboldu. Uçak olması imkansız..

Birde SİVAS'ı okadar değiştirdilerki abi görsen bu askerliğimdeki SİVAS nere şimdiki SİVAS nere dersin...
    Konu Hikmet™ tarafından (26-08-2010 Saat 02:49 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=EOfTodKv6RU[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=YdyQu5Zx8xw[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=0XPRFfMCWqk[/YOUTUBE]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    O dediğim yıldız normal yerde sabit kalıyordu. Bende 1 dkka boyunca izlemiştim sonra birden paya bi parladı ve hızlıca giderek kayboldu. Uçak olması imkansız..

Birde SİVAS'ı okadar değiştirdilerki abi görsen bu askerliğimdeki SİVAS nere şimdiki SİVAS nere dersin...
    Ufocu seni

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    2 yıl öncede ben gömüştüm. Gökyüzüne bakmıştım gece vakti bi yıldız gördüm meğer ufoymuş dedim nekadar parlak yıldız sonra o yıldıza bişiler oldu ve bayağa büyüdü sonra hızlı bi biçimde giderek kayboldu...
    aynısını bende gördüm , vede kamerayla görüntüledim kaç yıldır saklıyorum o görüntüleri nedense youtube gibi bir sitede paylaşıma açmadım ama paylaşacam ,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynısını bende gördüm , vede kamerayla görüntüledim kaç yıldır saklıyorum o görüntüleri nedense youtube gibi bir sitede paylaşıma açmadım ama paylaşacam ,
    gönder bana usta.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uzaylı kardeşlerimiz çok çekingenmiş..Tiplerini merak ediyorum.O kadar insan görmüş bir yakalayamadınz mı:P:P

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ölmedn bişiler görsek bari..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Convert edim yolayacam hi8 kasette kayitli

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri