Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234
34 sonuçtan 31 ile 34 arasý

Konu: Trabzonspor 1 -2 Liverpool UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu Rövanþ Maçý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Güneþ oyuncularýný kutladý..

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda sahasýnda Liverpool'a 2-1 yenilerek elenen Trabzonspor'un teknik direktörü Þenol Güneþ, oyuncularýnýn ellerinden geleni yaptýklarýný ve onlara teþekkür ettiðini söyledi.

Güneþ, maçýn ardýndan yaptýðý deðerlendirmede, Liverpool'da bir hafta önceki maç ile bugünkü maçý yaðmurlu bir havada yaptýklarýný belirterek, ''Ýki müsabakayý da aðýr saha koþullarýnda oynadýk. Orada 1-0, sahamýzda 2-1 yenildik ve elendik, üzgünüm'' dedi.

Oyun olarak iyi iþler yaptýklarýný düþündüðünü ifade eden Güneþ, þöyle konuþtu:
    ''Oyuncular da ellerinden geleni yaptý. Onlara teþekkür ediyorum. Rakibi de tebrik ediyorum. 83. dakikaya kadar gücümüzle maçý taþýdýk. Rakip de kontrollü oynayýp bizim hatamýzla gol bulmaya çalýþtý. Oyunun son bölümünde yorulunca bunu iyi kullandýlar. Ýlk golü yiyince maçýn sonu da gelmiþti. Oyuncular hakkýnda söyleyecek olumsuz bir sözüm yok. Üzgün olarak maçtan ayrýldýk. Böyle bir havada bizi sahiplendikleri için taraftarýmýza teþekkür ediyorum. ''

Güneþ, maç kadrosuna almadýðý Umut Bulut konusunda yöneltilen bir soru üzerine ise, ''Bugün maça bir kadro ile çýktýk. Tarihi bir maçtý. Umutla ilgili konuþacak hiçbir konu yok'' diye konuþtu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

son 7 dkda 2 gol yedi TS.
    klasik ingiliz galibiyeti..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tberikler ts ye napalým klasik turk futbolu 80 den sonra yer golleri

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tebrik Ederim Yinede TrabzonSporu Onurlu Mücadele Etti.Eskisi Gibi Olmasada Rakip Liverpool Ölüsü Yetiyor..

Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri