UEFA Avrupa Ligi play-off turunda sahasýnda Liverpool'a 2-1 yenilerek elenen Trabzonspor'un teknik direktörü Þenol Güneþ, oyuncularýnýn ellerinden geleni yaptýklarýný ve onlara teþekkür ettiðini söyledi.
Güneþ, maçýn ardýndan yaptýðý deðerlendirmede, Liverpool'da bir hafta önceki maç ile bugünkü maçý yaðmurlu bir havada yaptýklarýný belirterek, ''Ýki müsabakayý da aðýr saha koþullarýnda oynadýk. Orada 1-0, sahamýzda 2-1 yenildik ve elendik, üzgünüm'' dedi.
Oyun olarak iyi iþler yaptýklarýný düþündüðünü ifade eden Güneþ, þöyle konuþtu:
''Oyuncular da ellerinden geleni yaptý. Onlara teþekkür ediyorum. Rakibi de tebrik ediyorum. 83. dakikaya kadar gücümüzle maçý taþýdýk. Rakip de kontrollü oynayýp bizim hatamýzla gol bulmaya çalýþtý. Oyunun son bölümünde yorulunca bunu iyi kullandýlar. Ýlk golü yiyince maçýn sonu da gelmiþti. Oyuncular hakkýnda söyleyecek olumsuz bir sözüm yok. Üzgün olarak maçtan ayrýldýk. Böyle bir havada bizi sahiplendikleri için taraftarýmýza teþekkür ediyorum. ''
Güneþ, maç kadrosuna almadýðý Umut Bulut konusunda yöneltilen bir soru üzerine ise, ''Bugün maça bir kadro ile çýktýk. Tarihi bir maçtý. Umutla ilgili konuþacak hiçbir konu yok'' diye konuþtu.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri