Muðla'nýn Marmaris ilçesinde bir kadýnýn evinin buzdolabýnda sakladýðý altýnlarýnýn bir bölümü çalýndý.
Çýldýr Mahallesi'nde oturan Sibel A. (45) polisi arayarak evindeki altýnlarýnýn çalýndýðý ihbarýnda bulundu. Sibel A, polise verdiði ifadesinde, erkek arkadaþýnýn akrabasý Yasemin B.'nin 6 kadýn arkadaþýyla tatil için Marmaris'e geldiklerini, kendilerini 3 gün evinde misafir ettiðini söyledi.Kadýnlarýn, apar topar evinden ayrýlarak Aydýn'ýn Didim ilçesine gittiklerini anlatan Sibel A, ilk baþta buna anlam veremediðini belirtti.

Misafirleri gittikten sonra altýnlarýný kontrol ettiðini ifade eden Sibel A, “Kimsenin aklýna gelmez diye altýnlarýmý bir kabýn içine koyarak buzdolabýnýn içine saklamýþtým. Baktýðýmda yaklaþýk 2 bin 500 TL deðerindeki altýnlarýmýn yerinde olmadýðýný fark ettim. Yine buzdolabýna sakladýðým altýnlarýmýn diðer kýsmýnýn ise yerinde olduðunu gördüm” dedi.

Bunun üzerine evinde misafir ettiði Yasemin B'yi telefonla aradýðýný ancak ulaþamadýðýný anlatan Sibel A, altýnlarýnýn çaldýðýndan þüphelendiði 7 kadýndan þikayetçi olduðunu kaydetti.Tur teknesinde çalýþarak geçimini saðlayan Sibel A.'nýn evinde inceleme yapan ve parmak izi örnekleri alan polis ekiplerinin þüphelilere ulaþmak için çalýþma baþlattýðý bildirildi.