Çihazının Çihaz bilgisini bir yazabilirmisiniz.Çihazın RC2 mi Yoksa Rd2 mi ilk önce onu tespit etmemiz gerekir.Talimata uygun mödül gncelleme dosyalarını yüklerseniz.Fullx kanallarını izlersiniz.gboga Nickli Üyeden Alıntı

Teşekkur: 0
Çihazının Çihaz bilgisini bir yazabilirmisiniz.Çihazın RC2 mi Yoksa Rd2 mi ilk önce onu tespit etmemiz gerekir.Talimata uygun mödül gncelleme dosyalarını yüklerseniz.Fullx kanallarını izlersiniz.gboga Nickli Üyeden Alıntı
Arkadailar bende de 11400 rc2 sorunu var.Tardım edebilirseniz sevinirim. Malum bir süre önce fullx 2m çıkıyordu.Bu kanal gittikten sonra ben yanlış sky out bir dosyası yüklemişim. Hiçbir kanal göstermeyince cihazı servise götürdüm. Bana söylediği ' Flashı uçurmuşsun. Flash kurtarma dosyası yükledim. ' oldu. o günden beri ( modülle zannediyorum) ***** pl. çıkıyordu. Bir kaç günden beri ***** pl. da gitti. Fullx 1 2 dosyalarını yükledim ( rc2) . Onlar da işe yaramadı. Bu sefer scdl 05.bin dosyasını kendim yükledim. En azından yine servise gitmedim ama modülle hiçbir kanal açılmıyor şu anda.Modülle kanal açabilen arkadaşlar hangi kanalları açbiliyorlar ; ve benim ne yapmam gerekli acaba? Bana bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekür ederim.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)