REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/6 123456 SonSon
52 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Karpaty 1-1 Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu Rövanş Maçı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Soccerball Karpaty 1-1 Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu Rövanş Maçı

ICTV Ukraine'nin frekans bilgileri...

Pos : 4 Derece batı, Uydu: Amos uydusu, Frekans: 10.759 H, Sembol: 30000- 3/4

Amos uydusunun yayınları Ankara'nın doğu kısımlarından izlenmesi güç. Şu an için ülkemizdeki kapsadığı alan Antalya-Trabzon çizgisi. Diğer bölgelerimizden çok güçlü çanak antenle izlenebilir, ancak Amos'un yayınlarının ulaştığı illerimiz çanak antenlerini ayarladığı takdirde Karpaty-Galatasaray maçını şifresiz çok rahat şifresiz izleyebilir...superpoligon

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türk futbol takımları, Avrupa kupalarında karşılaştıkları Ukrayna ekiplerine karşı son yıllarda bir türlü istedikleri sonuçları almayı başaramadı.

Ukrayna ekiplerine karşı yapılan son 12 maçta Türk takımları sadece 2 galibiyet alabilirken, 3 kez berabere kalıp, 7 maçta ise rakiplerine boyun eğdiler. Galibiyetlerin alındığı maçlarda ise Türk takımları tur atlamayı başaramadı. Son 12 maçta Ukrayna ekiplerinin filelerine 9 gol gönderen Türk takımları, kalelerinde ise 21 gole engel olamadı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya benim çanak next bursada oturuyorum amos 1/2 var taratıyorum hiç bi kanal çıkmıyor kanalın frekanslarını giriyorum hata diyor yardım eder misiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler...
    Bana Ümit Bağlama Ben Toprağa Sözlüyüm....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Başarılar Umarım Kazanır...:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mersinden bu kanalı izliyebilirmiyim.yada çanak çapı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Karpaty - galatasaray / 21:45'te

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında deplasmanda Ukrayna temsilcisi Karpaty ile karşı karşıya gelecek.

Lviv kentindeki Ukrayna Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak maçı Alman hakem Thorsten Kinhöfer yönetecek.
    İstanbul'daki ilk maçta rakibiyle 2-2 berabere kalan Galatasaray, yarınki rövanşta her türlü galibiyetin yanı sıra 2-2'nin üstündeki gollü beraberliklerde turu geçecek. Karşılaşmada normal süre 2-2 berabere biterse uzatma bölümüne geçilecek. Uzatmada da aynı skor değişmezse turu geçecek ekibi seri penaltı atışları belirleyecek. Karpaty ise her türlü galibiyetin yanı sıra 0-0 ve 1-1'lik beraberliklerde bile gruplara kalacak.

KARPATY LVİV Tlumak Tubic Checher Milosevic Fedetskiy Goodwin Golodyuk Khudobyak Kuznetsov Kozhanov Zenjov

GALATASARAY Ufuk Ali Turan Neill Servet Hakan Cana Ayhan Mustafa Sarp Arda Serdar
    Baros

Stat: Ukrayina
    Hakem: Thorsten Kinhöfer (Almanya)
    Saat: 21.45
    Yayın: Futbol Smart

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Galatasaray nasıl tur atlar?

İlk maçta alınan 2-2'lik skor Karpaty'e avantaj sağladı. Peki Galatasaray nasıl tur atlar?

Aslan nasıl tur atlar?
    İlk maçta alınan 2-2'lik skor Karpaty'e avantaj sağladı. Galatasaray’ın gruplara kalabilmesi için bu gece Lviv’de oynanacak olan rövanşta galip gelmesi ya da 3-3 ve daha gollü bir beraberlikle sahadan ayrılması gerekiyor. Eğer 90 dakika 2-2’lik eşitlikle tamamlanırsa önce uzatmalara, yine kazanan olmazsa bu kez penaltı atışlarına gidilecek. Kazanan takım skor ne olursa olsun tur atlayacak.

Sayfa 1/6 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri