REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Rize'de heyelanda ölü sayısı malesef 12 oldu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Rize'de heyelanda ölü sayısı malesef 12 oldu

Rize'nin merkeze bağlı Gündoğdu beldesinde sağanak sonucu oluşan heyelanda 12 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan; birbirlerine sarılı vaziyette ölü olarak bulunan bir çift, yakınlarını yasa boğdu.

Gündoğdu Beldesinde, dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak sonucu meydana gelen heyelan nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu ulaşıma kapandı. Heyelan nedeniyle ulaşım sağlanamayan Gündoğdu beldesinde sağanağın meydana getirdiği tahribat ise gece geç saatlerde ortaya çıktı.

Merkeze bağlı köylerde yaşana sel ve heyelanlarda; Servan Taşkıran, Fazile Efil, Tahir Akat, Osman Kutay, Akif Kopuz, Muhammet Kopuz, Vildan Kopuz, Meliha Kopuz, Ahmet Kopuz, Serdar Pehlivan, Sonay Pehlivan ve Hüsniye Kopuz hayatını kaybetti.

Bu arada, daha önce kaybolduğu bildirilen Salim Bilgin'in dışında, Veliköy'de Havva Kopuz'un çocukları, annelerinden haber alamadıklarını bildirdiler. Arama kurtarma ekipleri, Bilgin ile Kopuz'u bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan, heyelanlarda toprak altından ağır yaralı olarak çıkartılan Reyhan Yazıcı, Sümeyra Yazıcı ve Zeki Karakaş, Rize 82. Yıl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Elektrik ve su verilemeyen beldede halen ulaşılamayan bazı bölgeler olduğu, göçük altında kalanları arama kurtarma çalışmalarının sürdürüldüğü bildirildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bugün haberlerde izledim Allah yardımcıları olsun gerçekten çok kötü bir olay evler yerlerinden kaymış Allah kimseye yaşatmasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BLADE01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bugün haberlerde izledim Allah yardımcıları olsun gerçekten çok kötü bir olay evler yerlerinden kaymış Allah kimseye yaşatmasın
    amin...
    Bana Ümit Bağlama Ben Toprağa Sözlüyüm....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Amin inşallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ölenlere allahtan rahmet ailelerine ise başsağlığı dilerim allah kimsenin başına afet vermesin çok zor gerçekten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH kolaylık ve sifa verir insallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne heyelanmış.ALLAH Rahmet Eylesin ölenlere.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri