Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Rize'de heyelanda ölü sayýsý malesef 12 oldu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Rize'de heyelanda ölü sayýsý malesef 12 oldu

Rize'nin merkeze baðlý Gündoðdu beldesinde saðanak sonucu oluþan heyelanda 12 kiþi hayatýný kaybetti. Öte yandan; birbirlerine sarýlý vaziyette ölü olarak bulunan bir çift, yakýnlarýný yasa boðdu.

Gündoðdu Beldesinde, dün akþam saatlerinde etkili olan saðanak sonucu meydana gelen heyelan nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu ulaþýma kapandý. Heyelan nedeniyle ulaþým saðlanamayan Gündoðdu beldesinde saðanaðýn meydana getirdiði tahribat ise gece geç saatlerde ortaya çýktý.

Merkeze baðlý köylerde yaþana sel ve heyelanlarda; Servan Taþkýran, Fazile Efil, Tahir Akat, Osman Kutay, Akif Kopuz, Muhammet Kopuz, Vildan Kopuz, Meliha Kopuz, Ahmet Kopuz, Serdar Pehlivan, Sonay Pehlivan ve Hüsniye Kopuz hayatýný kaybetti.

Bu arada, daha önce kaybolduðu bildirilen Salim Bilgin'in dýþýnda, Veliköy'de Havva Kopuz'un çocuklarý, annelerinden haber alamadýklarýný bildirdiler. Arama kurtarma ekipleri, Bilgin ile Kopuz'u bulmak için çalýþmalarýný sürdürüyor.

Öte yandan, heyelanlarda toprak altýndan aðýr yaralý olarak çýkartýlan Reyhan Yazýcý, Sümeyra Yazýcý ve Zeki Karakaþ, Rize 82. Yýl Devlet Hastanesinde tedavi altýna alýndý.

Elektrik ve su verilemeyen beldede halen ulaþýlamayan bazý bölgeler olduðu, göçük altýnda kalanlarý arama kurtarma çalýþmalarýnýn sürdürüldüðü bildirildi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bugün haberlerde izledim Allah yardýmcýlarý olsun gerçekten çok kötü bir olay evler yerlerinden kaymýþ Allah kimseye yaþatmasýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Amin inþallah

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BLADE01 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bugün haberlerde izledim Allah yardýmcýlarý olsun gerçekten çok kötü bir olay evler yerlerinden kaymýþ Allah kimseye yaþatmasýn
    amin...
    Bana Ümit Baðlama Ben Topraða Sözlüyüm....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ölenlere allahtan rahmet ailelerine ise baþsaðlýðý dilerim allah kimsenin baþýna afet vermesin çok zor gerçekten

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ALLAH kolaylýk ve sifa verir insallah

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ne heyelanmýþ.ALLAH Rahmet Eylesin ölenlere.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri