REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Galatasaray’da isyan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Galatasaray’da isyan

Galatasaraylı futbolcular kaçan tur yüzünden soyunma odasında gözyaşlarına boğuldu. Golde büyük hata yapan Hakan Balta’ya tepki gösteren oyuncular, takım otobüsüne geç giderek de kendilerini eleştiren Rijkaard’a mesaj yolladı
    Galatasaray’ın son dakika golüyle Avrupa defterini kapatması sarı-kırmızılı takımda travmaya yol açarken, karşılaşma sonrası oyuncular arasında istenmeyen diyalogların yaşandığı ve Teknik Direktör Frank Rijkaard’a da soğuk davranıldığı öğrenildi.
    Karşılaşmanın bitmesinden sonra soyunma odasında gözyaşlarına boğulan sarı-kırmızılı futbolcuların kendi içlerinde tartışlıkları ve kendilerini hedef alan açıklamaları yüzünden Teknik Direktör Rijkaard’a da tavır koydukları ortaya çıktı. Başta kaptan Arda ve Barış gibi oyuncular güçlükle sakinleştirilirken, soyunma odasında karşılıklı suçlamaların havada uçuştuğu bildirildi.
    Arda, Ayhan, Mustafa Sarp, Servet, Barış, Emre Çolak, Aydın ve Serdar Özkan’ın, Teknik Direktör Frank Rijkaard ile diğer oyuncular takım otobüsünde beklerken, 45 dakika rötar yapmalarının nedeni belirlendi. Futbolcuların ilk olarak son haftaların formsuz ismi ve önceki günkü elenmenin de baş kahramanı takım arkadaşları Hakan Balta’yı eleştirdikleri öğrenilirken, milli futbolcunun takım arkadaşlarından uzun bir süre önce takım otobüsüne gitmesi ve kimseyle konuşmaması dikkatlerden kaçmadı.
    Hakan Balta’nın moralsiz olduğu gözlenirken, Rijkaard’ın da otobüsü bekleten oyuncularına hayli sinirlendiği bildirildi. Yardımcısı Neeskens’i soyunma odasına göndererek yerlilerin zirvesinin bir an önce bitmesi talimatını veren Hollandalı hocanın, dönüş yolunda futbolcularıyla bir araya gelmediği öğrenildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazık ya bizim takım ne hallere düştü takımı bu duruma düşürenlerin bir an önce defolmaları gerekiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cellini Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazık ya bizim takım ne hallere düştü takımı bu duruma düşürenlerin bir an önce defolmaları gerekiyor
    duruma bakılırsa hiçde gitmeye niyetleri yok.sanki onları koltuğa tutkalla yapıştırdılar.beceremiyorsan bırakacaksın becerecek birileri gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben anlamadıgım keita mehmet topalı veriyosun sonra bu durumlara geliyosun peki aldıgın futbolcular bunlardan iyimi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fkahraman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben anlamadıgım keita mehmet topalı veriyosun sonra bu durumlara geliyosun peki aldıgın futbolcular bunlardan iyimi?
    para gelsinde bunlara varsın bütün futbolcuları satsınlar yeterki para gelsin ondan sonrada işler kötüye gidince fellik fellik avrupadan topçu ararlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerçekten üzülüyorum gs dan cok seyler bekliyordum avrupada

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazıklar olsun gerçekten şu oynadığımız takımların videolarını internette dahi bulamıyolar sadece taraftar sitesinden bir resim alıp koyuyolar ve biz bu takımların ilkini zorla eliyoruz 2 cisinide eleniyoruz ne diyiyim fanatik bi gs li olarak laf bulamıyorum adamlar elenecek diye adamların stadı uefa tarafından denetlenmiyo böyle takıma eleniyoruz ruhsuzlar bunlar nası bi sakatlık bu iş bülent diye bi kaptan vardı adam çıkık kolla oynuyodu halen anlayabilmiş değilim ne güzel ya 5 milyon euro al gel 1 maça çık 6 hafta yok bende oynarım böle ne güsel bi dünya disiplinsizler ordusu başkanından en alttaki kişiye kadar:S:S:S:S:S::S:S:S::S:S:S:S:S:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gelen vuruyor giden vuruyor takımda ruh kalmamış artık galatasaray için hiç bir iddada bulunmacam yazık seyirciyide küstürdünüz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Misimoviç transferinin en geç yarın resmi siteden açıklanması bekleniyor..

TSN gelişmeleri ve Misimoviç'in ne zaman geleceğinin istihbaratını almaya çalışıyor

kaynak:turkspor.net

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu takımın ruhu gitmiş Misimoviç gelse ne olur...
    Bana Ümit Bağlama Ben Toprağa Sözlüyüm....

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri