Türkiye İş Kadınları, selzedelere yardım için iftarda buluştu. Gecede 3 milyon TL nakdi, 1 milyon TL'nin üzerinde de ayni yardım toplandı...
![]()
Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) tarafından Pakistan'daki selzedelere yardım amacıyla düzenlenen iftar, Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve kızı Esra Albayrak'ın da katılımı ile Sürmeli Otel'de yapıldı. Gecenin "Fikir Annesi" olarak lanse edilen Emine Erdoğan, 2005 Pakistan depreminde Eva adında bir kız çocuğunun Kızılay Başkanı'na gelerek ölen babasının kendisine bıraktığı bileziği oradaki depremzedelere göndermek istediğini duygulu sözlerle anlattı.
'MİLLETİMİZ İÇİN BÜYÜK FIRSAT'
Erdoğan "Çocukları bu hissiyat içinde olan bir millet gerçekten çok yüce bir millettir. Bu güzel ramazan akşamında milletimin yüceliğini göstermek için büyük bir fırsat bulunuyor. Pakistan bir kez daha elimizi kendisine ulaştırmamızı bekliyor" dedi. Gecede Vehbi Koç'un kızı Semahat Arsel 500 bin lira ile en fazla bağış yapan isim olurken, Varyap Holding Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Varlıbaş 350 bin lira, Turgay Ciner 300 bin lira, Cengiz Holding 200 bin lira, Kalyon inşaat 150 bin lira, Emine Erdoğan 100 bin lira, Tülin Demirören şahsı adına 100 bin lira, Metin Güneş 100 bin lira, Hülya Avşar 50 bin lira, Nurten Sancak 100 bin lira, Ethem Sancak 1 milyon lira değerinde ilaç, Reyhan Demirören 50 bin lira, Demet Sabancı 100 bin lira, Ömer Sabancı 50 bin lira bağışladı.
Yer imleri