REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Tıp okuyacak ama kayıt parası yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Tıp okuyacak ama kayıt parası yok

İbrahim'in başarısı, ailesinin maddi imkansızlığı nedeniyle buruk sevince dönüştü

BURUK SEVİNÇ YAŞADI
    Şanlıurfa’da bir apartmanda kapıcılık yapan Nuray- Mustafa Çelik çiftinin oğlu İbrahim Halil Çelik (20), üniversite sınavında elde ettiği puanla Elazığ’daki Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kayıt yaptırmaya hak kazandı.
    Ancak İbrahim’in bu başarısı, ailesinin maddi imkansızlığı nedeniyle buruk sevince dönüştü. Çelik, kayıt parasını denkleştiremediği için kara kara düşünüyor.
    ‘OĞLUMA YARDIM EDİN’
    Apartman dairelerini dolaşıp çöp toplayan, anne ve babasıyla birlikte apartman sakinlerinin siparişlerini karşılayan İbrahim Halil Çelik, “Çok çalıştım ve sonunda Tıp Fakültesi’ni kazandım. Paramız olmadığı için hâlâ kayıt yaptıramadım. Doktor olmak, insanlara şifa dağıtmak istiyorum” dedi. İbrahim’in yanı sıra 3 çocukları daha olan Nuray Çelik, oğlunun okuması için yetkililerin ve hayırseverlerin yardımcı olmasını istedi.

DHA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kimileri varlık içinde yaşar okumaz,kimileride çok zeki olur (haberde olduğu gibi)maddi durumu iyi olmaz okuyamaz çevremizde buna benzer örnekler çok malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Önce Allah Sonrada Maddi Açıdan Durumu İyi Olanlar Yardımcısı Olsun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BLADE01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kimileri varlık içinde yaşar okumaz,kimileride çok zeki olur (haberde olduğu gibi)maddi durumu iyi olmaz okuyamaz çevremizde buna benzer örnekler çok malesef
    Çünkü okusalarsa okumasalarda arkalarının rahat olduğunu bilirler.Maddi durumu olmayan çalışıyim de daha rahat bir hayatım olsun der.Kimisi de umursamaz biriyle arkakadaş olur olan zekadan işletilmez.Hayat böyle işte.Ülkemiz bu yüzden varolan zekayı kaybediyor.

Paylaşım için teşekkürler
    Konu NeRoMaN tarafından (28-08-2010 Saat 17:12 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri