Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Güncelleme Veya Kanal Eklemek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Güncelleme Veya Kanal Eklemek

Arkadaşlar merhaba bende Redline RL-10 CSX uydu var. Ben bu cihazda artık bir çok kanalı izleyemiyorum çünkü güncelleme nasıl yapılır, kanal nasıl eklenir bilmiyorum. Örnek vermek gerekirse NTVSpor, TRT3 gibi kanalları maç olduğunda izleyemiyorum lütfen bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

menüden uydudan güncelleme bölümüne gir orda uydu türksat güncelleme frekansı olarakta 12729 h 30000 seç ve en alt satırda yazılım *** ch listesi filan var oklarla sağ so lyaptığında göreceksin orda l***i seç ve güncelle bu işlemden sonra açması gerek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

verdiğiniz bilgi için çok teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    menüden uydudan güncelleme bölümüne gir orda uydu türksat güncelleme frekansı olarakta 12729 h 30000 seç ve en alt satırda yazılım *** ch listesi filan var oklarla sağ so lyaptığında göreceksin orda l***i seç ve güncelle bu işlemden sonra açması gerek
    merhaba üstad öncelikle hayırlı ramazanlar
    iki gündür cihazımı güncelleyemiyorum acaba frekansımı değişti bilginiz varmı
    şimdiden teşekkürler cihaz redline csx 100

Kullanıcı Bilgi Menüsü

frekans değil güncelleme çalışmıyor çalışma var diyor formdaki dostlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri