CHP Genel Baþkaný Kemal Kýlýçdaroðlu Twitter'a hýzlý girdi. Ýlk mesajýný dün akþam 17.30 sýralarýnda atan Kýlýçdaroðlu, aradan geçen 19 saatte tam 17 mesaj gönderdi. Son yarým saatte de Kýlýçdaroðlu'nun genel af tartýþmalarý ile ilgili mesajlarý dikkat çekiyor. Kýlýçdaroðlu'nun þu anda 4 bine yakýn takipçisi bulunuyor.
Ýþte sondan baþa doðru Kýlýçdaroðlu'nun Twitter mesajlarý
- Genel af olsa bile Öcalan için sözkonusu deðil.
- Yani, PKK tümden silah býraktýðýnda çýkarýlacak bir Genel Af'ta dahi, Öcalan'ýn müebbet hapislik hali devam edecektir.
- 3 Aðustos 2002’de AB Uyum Paketi’yle idam cezasý tümüyle kaldýrýldý. Bu pakette Öcalan’ýn durumu zamanýn hükümeti tarafýndan netleþtirildi
- Genel Af, PKK'nýn tümden kendini tasfiye etmesi halinde sözkonusu olabilir. Bu durumda bile, Abdullah Öcalan için bir af sözkonusu deðildir.
- "Genel Af" konusunda ne dedik? PKK'nýn koþulsuz olarak silah býrakmasý halinde, toplumsal barýþ ve huzur için bir Genel Af düþünülebilir.
- "Neye Hayýr? " diyoruz ve "Neden Hayýr?" diyoruz broþürlerimizi lütfen okuyun. Dostlarýnýzla, arkadaþlarýnýzla, akrabalarýnýzla paylaþýn.
- Neye Hayýr diyoruz?
- Kayseri ve civarýnda yaþayan tüm dostlarýmýzý mitinge bekliyorum.
- Bugün saat 13.00'te Kayseri'ye hareket ediyoruz. Kayseri'de mitingimiz saat 17.00'de baþlayacak.
- Ankara'ya dönüyoruz. Yarýn Kayseri'de olacaðýz. Bütün dostlarýmý Kayseri mitingimize bekliyorum. Sevdiklerinizi alýn gelin. Ýyi akþamlar...
- Ýzmir'de yaþayan dostlarýmýzý 18.30'daki Ýzmir Enternasyonel Fuarý'nýn açýlýþ törenine bekliyorum.
- Sn. Kocaoðlu Ýzmir Körfezi'nin temizlenmesi çalýþmalarý hakkýnda bizleri bilgilendiriyor. Hedef körfezin yüzülebilir hale gelmesini saðlamak
- Sn. Aziz Kocaoðlu, Ýzmir için yeraltý ve yerüstü raylý sistemleri ile ilgili detaylarý bize anlattý.
- Ýzmir Büyükþehir Belediyesi Baþkanýmýz faaliyetleri hakkýnda bizlere briefing veriyor...
- Fuar açýlýþý için geldiðimiz Ýzmir Adnan Menderes Havaalaný'nda heyecanlý, büyük bir kalabalýk bizi karþýladý. Çok teþekkürler..
- Bu hesap benim resmi tek twitter hesabýmdýr.
- Sevgili twitter kullanýcýlarý, bundan sonra programýmý ve önemli konularý buradan sizlerle paylaþacaðým.
kaynak:radikal

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri