REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: IQ PLUS truman1.3.31 yazılımı 42.39.13.5 kanallı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@mamur üstadım yazılım için teşekkürler fakat yazılımı yükledim yeni k.eyleri manuel girdim ama bulsatcom açılmadı neyi eksik yaptık hala çözemedim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uygulamanda yanlışlık olabilir kardeş bende elle faal durumda şuan. daha olmadı güncel şifre dosyası gönderin cihazınıza kolay gelsin iyi seyirler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mamur Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    uygulamanda yanlışlık olabilir kardeş bende elle faal durumda şuan. daha olmadı güncel şifre dosyası gönderin cihazınıza kolay gelsin iyi seyirler.
    Bende aynı durumdayım şifreyi elle girdim fakat sanırım bişeyi eksik yaptım. animaux açılmadı. Softcam dosyası da bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.
    Konu dardanos tarafından (19-11-2010 Saat 18:00 ) değiştirilmiştir. Sebep: 2. sorunun cevabını buldum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mamur Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazılım için teşkkürler yazılımdan sonra softcam dosaysını yükledim ve sorunsuz izlemeye başladım sonra değişen şifreleri manuel girdim izlemeye devam ediyorum yüklemek isteyen arkadaşlar yazılımı belirtilen şekilde yüklediğiniz takdirde hiç bir sorunla karşılaşmadan faydalanabilirsiniz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

link hala sağlam..! yazılımı download ettim, uyduya kurdum. emeği geçenlerin hepsine çok teşekkürler. selametle, iyi çalışmalar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

link olmüş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline sağlık kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

link ölü, ltfn. kontrl. ediniz.....

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri