REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Buyrun Burdan Yakın!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Buyrun Burdan Yakın!

Neler oluyor ALLAH aşkına fikri olan yada yorum yapacak olan varmı bu konuda malesef benim kafam durmuş durumda şu an için!

Galatasaray'ın, uzun süredir peşinde olduğu Misimovic ve Emana transferinden vazgeçtiği belirtilirken, sarı-kırmızılıların, Hajduk Split forması giyen Ibricic ve Rosenborg'da oynayan Annan'ı renklerine bağlamaya çok yakın olduğu ifade edildi.

NTV Spor muhabiri Özgür Buzbaş'ın verdiği bilgiye göre; Galatasaray, uzun zamandır ilgilendiği Wolfsburglu Misimovic ve Real Betisli Emana'nın transferlerinden tamamen vazgeçti.

Hırvatistan'da bulunan Adnan Sezgin'in, Hajduk Split forması giyen orta saha oyuncusu Senijad Ibricic'in transferini bitirme aşamasına geldiği ifade edilirken, sarı-kırmızılıların Rosenborg'da oynayan Gana Milli Takım futbolcusu Anthony Annan ile de anlaşmaya çok yakın olduğu belirtildi.

Galatasaray'ın transfer sezonunun bitimi olan 1 Eylül'e kadar, Ibricic ve Annan transferiyle ilgili açıklama yapmasının beklendiği kaydedildi.

kaynak: mynetspor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya bunlar transfer bile yapamıyorlar taraftarları uyutup duruyorlar hergün bi bomba atıyorlar hepsi ellerin'de patlıyor...
    Bana Ümit Bağlama Ben Toprağa Sözlüyüm....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Galatasarayda baya bi sorun var. Eğer bu hafta da LİG maçında yenilirlerse ESKİŞEHİR'e ben daha düşünemiyorum Galatasaray'ı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu hafda'da mağlup olurlar bunlarda maç kazanacak inanç kalmamış...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Galatasarayı ayağa düşürdüler sıradan ruhsuz futbolcular topluluğu ve yönticiliği kendilerine kazanç kapısı olarak gören şahıslar ..galatasarayın refaha kavuşması için bir an önce adnan polat ve ekibinin gitmesi lazım beyfendinin oteller zinciri var bir kuruşunu gs için harcamıyor allah bilir keitanın transferiyle otellerinde testorasyon bile yapyor olabilr
    No longer just a minute

Kullanıcı Bilgi Menüsü

oyalama taktigi bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umut55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    oyalama taktigi bence
    aynen yazdığın gibi hocam...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri