Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Buyrun Burdan Yakýn!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Buyrun Burdan Yakýn!

Neler oluyor ALLAH aþkýna fikri olan yada yorum yapacak olan varmý bu konuda malesef benim kafam durmuþ durumda þu an için!

Galatasaray'ýn, uzun süredir peþinde olduðu Misimovic ve Emana transferinden vazgeçtiði belirtilirken, sarý-kýrmýzýlýlarýn, Hajduk Split formasý giyen Ibricic ve Rosenborg'da oynayan Annan'ý renklerine baðlamaya çok yakýn olduðu ifade edildi.

NTV Spor muhabiri Özgür Buzbaþ'ýn verdiði bilgiye göre; Galatasaray, uzun zamandýr ilgilendiði Wolfsburglu Misimovic ve Real Betisli Emana'nýn transferlerinden tamamen vazgeçti.

Hýrvatistan'da bulunan Adnan Sezgin'in, Hajduk Split formasý giyen orta saha oyuncusu Senijad Ibricic'in transferini bitirme aþamasýna geldiði ifade edilirken, sarý-kýrmýzýlýlarýn Rosenborg'da oynayan Gana Milli Takým futbolcusu Anthony Annan ile de anlaþmaya çok yakýn olduðu belirtildi.

Galatasaray'ýn transfer sezonunun bitimi olan 1 Eylül'e kadar, Ibricic ve Annan transferiyle ilgili açýklama yapmasýnýn beklendiði kaydedildi.

kaynak: mynetspor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya bunlar transfer bile yapamýyorlar taraftarlarý uyutup duruyorlar hergün bi bomba atýyorlar hepsi ellerin'de patlýyor...
    Bana Ümit Baðlama Ben Topraða Sözlüyüm....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Galatasarayda baya bi sorun var. Eðer bu hafta da LÝG maçýnda yenilirlerse ESKÝÞEHÝR'e ben daha düþünemiyorum Galatasaray'ý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu hafda'da maðlup olurlar bunlarda maç kazanacak inanç kalmamýþ...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Galatasarayý ayaða düþürdüler sýradan ruhsuz futbolcular topluluðu ve yönticiliði kendilerine kazanç kapýsý olarak gören þahýslar ..galatasarayýn refaha kavuþmasý için bir an önce adnan polat ve ekibinin gitmesi lazým beyfendinin oteller zinciri var bir kuruþunu gs için harcamýyor allah bilir keitanýn transferiyle otellerinde testorasyon bile yapyor olabilr
    No longer just a minute

Kullanýcý Bilgi Menüsü

oyalama taktigi bence

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý umut55 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    oyalama taktigi bence
    aynen yazdýðýn gibi hocam...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri