REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
25 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Show TV'ye Tepki Yağıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu tip programları gerçek sanıpta izliyolar bide

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu tarz programları sevmeyen çokmuş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evcilik oyunu diye ğece saatlerinde ****** filimler oynatsa iyi degilmi arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bazı arkadaşlar bu programı beyenmeyebilir saygı duyarım ama ben program başlayıncaya kadar her gün saatini bekliyorum hatta erken bir saate alınırsa çok makbule geçer diye düşünüyorum saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selimb Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu tür programlar rayting alıyorki bırakın yayından kaldırmayı dahada artıyor..ehh kimse kırılmasın,darılmasın buda biz türklerin ne kadar .......olduğumuzu gösteriyor.birazda başımızdakiler ses çıkartmıyor,bu tür programlarla sözde çağdaşlaşıyoruzya......
    başımızdakiler ses çıkarsalar birileri ortalığı karıştırır ki insanların özel hayatına karışılamaz falan filan neyse bu saçma sapan ve ahlaksız proğramları kaldıracak bi kurul varmı bu ülkede

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlara değil ana ve babalarına kızacaksın demekki çocuklarını yetiştirememişler özel kanalların rezilliği yayınlayacak program bulamıyorlar kanunlarımızdaki boşluktan yararlanıyorlar devlette bunlara sessiz kalarak çanak tutuyor nerede çokluk orada ok luk selamlar haerkesin mübarek ramazanı kutlu olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı plus007 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    rtük iş başına...
    Bende katılıyorum bu fikre rtük iş başına.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adam gibi eğitici yada belgesel programlar yapan yok ki seyredelim çoluk çocuk.hepsi apuk supuk programlar yayınlıyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herşeyi biz yapıyoruz bizim sayemizde ayakta kalıyorlar izlemesin kimse bakalım yayına devam edeceklermi izlenmese yayınlanmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim kardeşimde meraklı bu tür programlara bende uydu cihazını şifre koyuyom...

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri