video: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Aydýn Valisi Hüseyin Avni Coþ ile CHP Aydýn Milletvekili Fatih Atay Arasýnda Tartýþma Yaþandý.
Aydýn'da 30 Aðustos törenleri için protokolde yerini alan Vali Hüseyin Avni Coþ, protokol üyeleriyle tokalaþýrken, elini uzattýðý CHP Aydýn Milletvekili Fatih Atay, valinin elini sýkmadý.
Vali Coþ'un törene geç kaldýðýný öne süren Atay, ''Sen padiþah mýsýn? Nasýl gecikiyorsun? Bu kadar insan seni mi bekleyecek? Bugün 30 Aðustos, bir devlet töreni. Bu devlet töreninde, devletin valisi ol' diye tepki gösterdi.
Vali Coþ, protokoldeki yerinden ayrýlarak diðer milletvekilleriyle birlikte bulunan Fatih Atay'ýn yanýna gitti ve ''Hayýr ben kendimi padiþah zannetmiyorum. Ben ne dediðimin farkýndayým. Hükümet ve devletin temsilcisiyim, valisiyim'' cevabýný verdi.
Atay, ''Burada ne iþin var? Hükümetin töreni deðil, devletin töreni'' diyerek Vali Coþ ile tartýþmaya devam etti.
Çelenk koyma töreninin ardýndan Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanlýðý'na yapýlan ziyaret sýrasýnda da ikilinin tartýþtýðý öðrenildi.
TARTIÞMANIN SEBEBÝ 'ÖRDEK'
CHP'li Atay da Vali'nin daha önce kendisine "ördek" dediðini, törende bunun hesabýný sorduðunu söyledi. Aydýn Valisi ile CHP'li belediye baþkaný arasýnda MHP'nin Baþbakan'a yönelik astýðý pankart nedeniyle de gerginlik yaþanmýþtý. (Anadolu Ajansý) 13 dakika önce.. [

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri