REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Ölü bebeği ailesine poşet içinde verdiler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Ölü bebeği ailesine poşet içinde verdiler

şANLIURFA'da, Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'nde ölü olarak dünyaya gelen 5 aylık bebeğin cansız bedeninin, ailesine poşet içerisinde teslim edildiği iddia edildi.

Elinde poşetle hastane kapısında tepkisini dile getiren 31 yaşındaki baba Şefik Al, “Bana bebeğimin öldüğü söylenip, cesedi de poşet içerisinde verdiler. Böyle sorumsuzluk olur mu?” dedi.

Yavuzselim Mahallesi’nde yaşayan Şefik Al, 3 gün önce 5 aylık hamile olan 27 yaşındaki eşi Esra Al'ı rahatsızlanması üzerine Kadın ve Doğum Hastalıkları Hastanesi'ne getirdi. 3 günün ardından öğleden sonra taburcu edilen Esra Al, saat 20.00 sıralarında rahatsızlanınca yeniden hastaneye getirildi. İddiaya göre, hastaneye getirilen ve muayenesinde karnındaki bebeğin öldüğü saptanan Esra Al, doğumhaneye alındı ve ölen bebek sezaryenle alındı.

POŞETTE TESLİM EDİLDİ

İddiaya göre, anne karnından çıkarılan 5 aylık erkek bebeğin cesedi yeşil bir örtüye sarıldıktan sonra konulduğu bir poşet içerisinde baba Şefik Al'a teslim edildi. Elinde poşetle hastane kapısı önünde gazetecilere yaşadıklarını anlatan Şefik Al, “Çocuğum öldü, cesedi de poşette duruyor. Böyle sorumsuzluk olabilir mi?” diyerek hastane yönetimine tepi gösterdi.

Ölümün Allah'ın takdiri olduğunu ancak uygulamanın psikolojilerini olumsuz etkilediğini ifade eden Al, bebek cesedi bulunan poşeti eliyle havaya kaldırarak, “İşte bizim yönetim budur. Elime işte bu poşeti verdiler. Ben çocuğumun öldüğüne üzülmüyorum, ilgisizliğe üzülüyorum. Lütfen yetkililer bu kadar duyarsız davranmasın. Ben şikayetçiyim, artık bu uygulamalar düzeltilsin. Bugün benim başıma gelen yarın başkasının da başına gelebilir. Başka hastaların çocukları, poşet içerisinde ellerine verilmesin” diye konuştu.

Yaşananların ardından hastane yönetimi konu hakkında açıklama yapmazken, anne Esra Al, kendi istekleri üzerine taburcu olarak evlerine gitti. Ölen bebek ise aile tarafından toprağa verildi.

böyle bir şey doğruysa allah cezalarını versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

artık ölüye bile saygı göstermiyorlar yazık be hemde çok yazık!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şaşırmadımmm...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

diriye saygı yok ki ölüye olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bunu iyi bilin türkiyede insana deger vermiyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu kadarı da olmaz.Diyecek söz bulamıyorum kendi çocuğu olsa altından sandığa koyardı herhalde.

Neyse ALLAH Ailesine sabır versin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

artık yaşadığım ve yaşayacağım hiçbir şey bana ne tuhaf nede sürpriz gelebilir yurdumdan iii kötü nağmeler çok nasılsa alıştık artık saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi ben burdaki olayı tam olarak anlayamadım sanırım neyin içine koyup vereceklerdi tabuta mı koyacaklardı yeşil bi beze sarılmış ve poşetin içine koyulup aileye teslim edilmiş ne bekliyoruz o da bilinirse bence bundan sonra aynı durumda olan vatandaşların bebekleri içinde aynı şey uygulanır acayip bi toplum olmuşuz basit şeyleri sorun eder ama asıl sorunları sorun etmez olmuşuz 14 yıl önce benimde 7 aylık bebeğimi bi kutunun içine koyup verdiler nedir yani gideceksin kabristana herhangi biyere gömeceksin cenaze namazını bile kılmadan ne yapılsın teklifin nedir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı 12eylul10 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şimdi ben burdaki olayı tam olarak anlayamadım sanırım neyin içine koyup vereceklerdi tabuta mı koyacaklardı yeşil bi beze sarılmış ve poşetin içine koyulup aileye teslim edilmiş ne bekliyoruz o da bilinirse bence bundan sonra aynı durumda olan vatandaşların bebekleri içinde aynı şey uygulanır acayip bi toplum olmuşuz basit şeyleri sorun eder ama asıl sorunları sorun etmez olmuşuz 14 yıl önce benimde 7 aylık bebeğimi bi kutunun içine koyup verdiler nedir yani gideceksin kabristana herhangi biyere gömeceksin cenaze namazını bile kılmadan ne yapılsın teklifin nedir
    kardeşim öncelikle başın sağ olsun gerçekten çok ama çok üzüldüm lakin her ne olursa olsun büyük yada küçük farketmez ölüye saygı diye bir olay vaqrdır kalkıpta bakkal poşetine un yada manav poşetine domates koyar gibi bir mele***i o şekilde ailesine teslimedemessin o zaman benimde anam öldü babam öldü sıkıyorsa hastanede çuvala koyup verselerdi ya göreyim onların delikanlılıklarını cenaze müdürlüğü aranır merhumu tabuta yada kutuya koyarlar ondan sonra aileye teslim ederler olması gereken budur tekrar tekrar başın sağolsun!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnsanlık gerçekten ölmüş yazık çok yazık

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri