dün biraz mantığımı çalıştırdım. şimdi anlatıyorum ;D
peygamber efendimiz (s.a.v) zamanında amerika kıtasında maya inka aztek kızılderililer yaşıyordu? ozamanlar orda islam dini bilinmiyordu? peki bu insanlara hangi din haktı? yani biraz düşünürseniz tapınaklar vs. vs. adamlar gök biliminde süperdiler yani anlatmak istediğim ozamanda o dinler kendileri uydurmadı ise ? doğruları söylüyor olabilir 2012 kıyamet değil belkide kıyamette olabilir? yada farklı birşey mısırlılar zamanında bizim kullandığımız teknolojiden 100 kat üstünü biliyorlardı. hatta o zamanlar duvarlara bile çizmişler taş devrinden kalma yazıtların üzerinde ışınlanma vs vs hatta ampul resmini bile çizmişler? helikopterde vardı o taşlar nasıl kaldırılıp yapıldı piramitler? çok ilginç ve bu dünyada biz tek değiliz geçen discovery kanalında nasa uzay bilimleri marsın resimlerini yakından incelemişler bende gördüm mars'a kuş bakışı resimlerinde piramitler vs vs mısırdaki herşey var demekki bizden öncede alem vardı sonra nebilim yok mu oldular helakmı? biraz ayrıntılı düşünmek lazım. sonumuzu allah iyi etsin.
Yer imleri