aksine süper sistem olmuş volkan ustam ayrıca stabın özelliği içindeki diş sisteminin çelikten olması ve dayanıklılığı güle güle kullan ii seyirler volkan ustam ayrıca nerede ve kaçtane uydu izlediğin konusunda bizide aydınlatırsan seviniriz volkan ustam
volkan kardeş hayırlı olsun sana birşey soracam.benim Stab HH 120 Disegc Motor senin yaptığının tam tersi çanağın bağlandığı kol yukarıya değil aşağıya bakıyor ben tersmi kurdum acaba
evet arkadaşım stab motor bu şekilde kuruluo klavuzunda daki montaj sistemı bu şekil senın taktığın şekilde LNB ve receıverdan gelen kablonun takıldğı girişlere yalıtım yapmadıysan motorun su alıp bozulma riski var ama yörun ge olarak oturabilir eğer uydularda problem yoksa yalıtım varsa o şekilde kullanabilirsin.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
açıklamalar için teşekkür ederim.sağol
yakında 150 CM parabol 18 ınc kollu motor INVACOM LNB sistemını kuracam. Şu an Motor ve maunt hazır geriside gelicek inşallah bide TRIAX 110 cm lık çanağıda sistemlerımın arasına katıcam.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
volkan ustam açıklamalar için tşkler ben bu diseq ve kollu motorlara ilgim yüksek açıklamamdada okumuşundur diseq motorlarda yanlış hatırlamıyosam kol yukarı bakar ve kuruluş doğrudur kendimde 18 inç piston kollu motor kullanıyoru mayrıca diseq te mükemmel b isistem kuruyosun şimdiden hayırlı olsun
eğerki kollu motorun sesi sorun olmazsa kesınlıkle kollu motor ile devam edın bence eğer benım ses sorunum olmasaydı kollu kuracaktım ama maalesef babam ın bu konudaki kesın tavri nedenı ile dısegc motor kurdum.
yok be ustacım okadar rahatsız edici bi sesi yok ama diseq yanında tabiki birazdaha sesli ben sırf kurdurmadılar diye evi değiştirdim site kuarllarına aykırıymış ama kollu motordan aldiğım verimi diseq ten alamıyorum![]()
aynen volkan usta stabın fiyatına bakılıncada anlayacaksınız bu motorun dişlileri çelik ve 120 olanı 17 kg kadar çanak taşıyabiliyo rahatlıkla
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri