Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/5 İlkİlk 12345
47 sonuçtan 41 ile 47 arası

Konu: Bahçeli onayıyla Barzani'ye yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bölünmeyi ne kadar seven bir milletiz takım tutar gibi parti tutuyoruz sonuçta bir oy kullanacağız birbirimizin kalbini kırmaya değer mi biz bu adamlar için kendimizi yırtıyoruz ama bunlar yarin aynı masada oturup kolkola gezecekler ben bunların hiçbirinin bu ül***i düşündüğünü sanmıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ahh yakupyurt arkadaşım....bende ki kuyruk acısı keşke sen de de olsaydı....
    zira bu kuyruk acısı ülkemin kuyruk acısıdır....
    on yıllardır fildişi kulelerinden yurdum insanına bakıp....onları hor görme acısıdır....
    ergenekon terör örgütüyle bu ülke insanının tepesinde asker dipçiğiyle...toplum mühendisliği acısıdır....
    sen bilmezsin...ve darbeleri çok sever ve dahi hayırla yadedersin ama....ülkem insanı darbelerden çok çekmiş ve çok gözyaşı akıtmıştır...işte bu akıtılan gözyaşlarının acısıdır...
    balyoz darbe planlarıyla...ülkemin camilerini bombalama gözü dönmüşlüğünü yapanlara bir şey yapamayan ...derin yargının çürümüşlüğünün acısıdır....
    statükonun bize yaşattığı ezilmişliğin acısıdır....
    heron görüntülerine rağmen...askerlerimizin ölümünü seyreden ondan nemalanan yerli hainlerin bize komuta etmesinin acısıdır....
    başörtülü kızların gözyaşlarının acısıdır....
    ülkemdeki bütün ceza evlerini bir nevi işkencehaneye çeviren ve burda sağdan ve soldan insanlarımınız kanına giren ....alçak düzenin acısıdır....
    yurtta barış dünyada barış ilkesini tersine çevirip...dünyada da (komşularımızla) yurtta da savaş çığlıkları atıldığı için acılıyım....
    dünya ülkeleri arasında...az gelişmiş ülkeler statüsüne bizi soktukları için acılıyım....
    terörü...şehit kanlarımızın durdurulmasına mantıklı bir adım atmak yerine...çözümü hala silahta bulmaya çalışan mantığın acısıdır...
    terör elebaşını asma imkanı varken asmayan....sonrada meydanlara ip atan zihniyetin traji-komik acısıdır....

ben tüm bu acıları bize yaşatan statükoyu ...kurulu düzeni hala savundukları için mhp'ye kızıyorum ve (tabi ki...chp - bdp'ye de)

ve bu referandumda "evet" demenin...statükoya bir gol atmak olacağını bildiğim için önemsiyorum...
    statükonun tabutuna büyükçe bir çivi çakacağımız için...."evet" diyorum..
    agzına sağlık erdal....
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

böyle belge olmaz yalan yanlış şeylerleri burda belge diye göstermeye kalkmayın. hani bunun tarihi hani bunun sayısı, göster kardeşim resmi gzetede yanınlana nüshasını , o zaman sana hak verlim, bunun gibi onlarca belge kopyalıyıp yapıstırayım ben buraya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    medyayı gezin bakalım -imzalı belge gören var mı?
    hemen bol kepçeden atmayın arkdaşlar belge (imzalı) bulun burda yayınlayın
    zeki62 kardeş büyük bir gazetenin belge olmadan bol keseden savuracağını zannetmiyorum bu işin birde mahkeme boyutu var adamlar imzalı belgeleri mahkemeye saklıyorlardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1. Devletin arşivi ve gizli belgeleri AKP hükümetinin elindedir. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Barzani’ye yapılan yardıma onay verdiğine ilişkin bir belge varsa Başbakan’ı bunu açıklamaya davet ediyorum.
    adam bundan başka daha ne söylesin devletin ve hükümetin varsa bir bildiği çıkıp söylesin bu kadar basit!!!!!
    veysel kardeş devlet arşivleri her iddiada öyle açılsa o arşivler laçka olur + akp hükümeti kendi çıkarları için devlet arşivlerini kullanmış olur bu iş mahkeme boyutuna taşınırsa savcılar ve hakimler tarafından böyle birşey yapılabilir.sayın bahçeli başbakana çatacağına kendini aklamaya gitsin dün ikna odası şoku bugün barzani-talabani şoku bu şoklar böyle giderse MHP ye çok oy kaybettirir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupyurt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş senin ülkeni falan düşündüğün yok yorumlarına bakıyorum akp konu olunca heryerinden su kacırıyorsun sanki rte cok masum milletin parasını secimlerde talan eden yolsuzluğun her türlüsünü gemiciklerine yükleyip amerikayı asmıştır sen hala eski bıraktığımız yerde otluyorsun bence sende otlağını değiştir kafanı değiştiremessin kafanın içindeki beyin devre dışı kalmış gibi görünüyor hep nedense kafayı mhp ye takmışssın bu ülkede birtek milliyetci parti vardır oda mhp dir mhp kadar basına taş düşsün emi diyelim böyle bir imza atıldı neden diğerleri ecevit mesut yılmazın adı geçmiyor mhp o dönemde tek başına ikdidar kurduda bizim haberimiz yok akıllı bunları kafana sok ne mutlu türküm diyene diyebilene bu akp ve ikdidara rağmen
    yazılarımda hiç ak parti lafı geçmedi....ama seninde bundan kuyruk acın olsa gerek ki...yazılarımı şaşı gözle okuyup...geçtiğini sanıyosun...
    ben kurulu düzenden...statükonun yanlışlarından ve buna iman etmişlerin hayırsızlığından bahsediyorum...
    eğer senin zihniyette statükoya iman eden....bu hayırsızların içersindeyse....bilemem...

sorun nedir biliyomusun...sorun her dönem iktidar yada muhalefet....mhp üst yönetiminin mutlaka bir başka partinin kuyruğuna takılmasıdır...
    dün...anap...dyp....
    bugün ise....chp....
    inanın üzülüyorum sizin adına....insanın hiç mi kendi adına onurlu bir duruşu olmaz....

neyse...ben samimi ülkücüleri sever ve saygı duyarım....ki onlar işkencecilerini yargılama fırsatını asla geri tepmez ve referandumda "evet" oyu kullanırlar....
    siz ise...darbe sever olduğunuz için....işkencecilerinize...aşıksınız....
    kendiniz teröristlerle görüşür....sonra masum insanlara iftira atarsınız....
    yakalanınca da...kem küm....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu kapanmıştır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 5/5 İlkİlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri