Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
47 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Bahçeli onayıyla Barzani'ye yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=zekı62;506497/QUOTE]

Bu belgeye göre gecici olarak durdurulmuş aponun infazı gerektiğinde derhal uygılanır diye de belirtilmiş ,e onlar asamamış yüreksizmişler AKP hükümeti güçlü ve tek başına iktidar infaz etsin de göreyim ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fazla söze gerek yok apo itini idamdan kurtarıp sonrada meydanlarda ip hoplayan kim
    evet daha bundan ötesi varmı
    Bu belgeye göre apo nun infazı geçici olarak durdurulmuş gerektiğinde derhal uygulanır denmiş,ozamanki iktidar yureksizmiş yapamamış diyelim ,AKP tek başına iktidar her kanınu çıkarma gücü var infaz etsin de göreyim ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hazır kıta beklemek......doğrudur eses arkadaşım....belki haberi dallandırmak istedim....
    çünkü...
    bu ülkede...kürtleri yok sayarak....ırkçı bir türkçülük üzerine milleti birbirine düşürüp....kardeşliğe balta vurup...terörü dallandıran mhp'dir.....
    terörün bitmemesi için...şehit kanlarından nemalanıp...kapalı kapılar ardında töreristlere yardımı dallandıran mhp'dir....
    apo asılmadı diye meydanlarda erkeklik yapıp....apo'nun asılmaması için imza koyup....teröristlerin liderlerine bağlılığını dallandıranlar mhp'dir....
    başörtüsünü çözeceğiz diye sözümona gene erkeklik yapıp....başı örtülü milletvekilinin başını açma ayıbını yaşayıp...başörtüsü sorununu daha da çıkmaza sokup dallandıranlar mhp'dir.....
    türkiyenin doğusunda hiç olmayan....doğusunun onu sevmediği....onun da doğuyu sevmediği ...gerçek bölücülüğü dallandıran mhp'dir....

mhp bence..........şimdiye kadar belki çok oy almıştır...ama bundan sonra sivil anayasanın kabülünden sonra....ırkçılık üzerine ve terör üzerine düşüncelerini bina edemeyeceği için........
    bitecektir....bitmelidir.....
    vay be teşhis çok güzel arkadaşım demekki MHP her şeyin sorumlusu,her sorunun sebebi,alfabedende bu üç harf kalksa türkçemiz daha akıcı olur herhal,biz TÜRK üz ne suriye oluruz ne iran,ne tacik oluruz nede malezya biz yüce ALLAH ın bahşettiği sürece MÜSLÜMAN oluruz.olmayan sorunlar bu ülkede varmış gibi,milli mesele gibi gündemde tutuldu,bu meselelerle seçimler kazanıldı,rantlar yapıldı.ama şu unutuluyor bu millet türk milleti,bedevi toplumu değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben zaten şartlardan dem vurmuştum... ki bu sadece görünen kısmı. oysa, tansu çillerin meşhuurr örtülü ödenek leri ile kimbilir kimlere ne kadar verildi, bunları merak etmiyor değilim doğrusu...

evet zamanın şartlarına göre paralar verildi...
    yine zamanın şartlarına göre hükümet olmak için abd den icazet alındı...

şu dinine yandımının zamanın şartlarını bir lehimize çeviremedik...
    hep başkalarının şartlarına uygun...

not:geçen gün hn.ali nin bir lafını okudum."Şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza,milletinize ve dininize fenalık edenleri affetmeyiniz".(Hz. ali.r.a)
    alıntı yaptığım bu söz sanırım bu durumlara düşmemizin sebebidir...
    selametle...
    dostum seni eleştirmedim yazının doğruluğunu destekledim.güzel yazmışsın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ah su erdal kardeşteki mhp kuyruk acısı dinmek bilmiyor verdiler yine ağzına sakızı nedendir bilinmez evet oyu ile vatanımızı satmaya amerikayı koruma partisini akp yi ve yandaşlarına son pişmanlık fayda etmez gelin hayırda hayır vardır hayır siyelim herkese hayırlı referandumlar ne mutlu türküm diyebilene bu akp ye rağmen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gardaşlar bu belgede pkk yanlısı imralı yalağı talabani adamı başbakanın oyunudur.biz doğu anadoluda güney doğuda kaç tane pkk leşi öldürdüysek akp talabani imralı yol haritası çıktı üzerinden uyanın türk oğlu türkler başbakanınız kürdistan kuracak havarınız yok kandilden gelene davullu şehit gelince kelle diyen başbakan erdoğandır.ne mhpliyim ne başka bu memleket için can vermeye hazır bir neferim.adresim van.asayiş.jöh.
    Konu ercişsat tarafından (31-08-2010 Saat 19:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: harf değişti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dedim ya bunların hiçbiri için burada nefes dahi tüketmeye değmez al birini vur ötekine dürüst bildiğim tek adam vardı benim için rahmetli ecevit oda vefat etti gerisi bana faso fiso geliyor!!!!
    al bendende okadar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupyurt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ah su erdal kardeşteki mhp kuyruk acısı dinmek bilmiyor verdiler yine ağzına sakızı nedendir bilinmez evet oyu ile vatanımızı satmaya amerikayı koruma partisini akp yi ve yandaşlarına son pişmanlık fayda etmez gelin hayırda hayır vardır hayır siyelim herkese hayırlı referandumlar ne mutlu türküm diyebilene bu akp ye rağmen
    ahh yakupyurt arkadaşım....bende ki kuyruk acısı keşke sen de de olsaydı....
    zira bu kuyruk acısı ülkemin kuyruk acısıdır....
    on yıllardır fildişi kulelerinden yurdum insanına bakıp....onları hor görme acısıdır....
    ergenekon terör örgütüyle bu ülke insanının tepesinde asker dipçiğiyle...toplum mühendisliği acısıdır....
    sen bilmezsin...ve darbeleri çok sever ve dahi hayırla yadedersin ama....ülkem insanı darbelerden çok çekmiş ve çok gözyaşı akıtmıştır...işte bu akıtılan gözyaşlarının acısıdır...
    balyoz darbe planlarıyla...ülkemin camilerini bombalama gözü dönmüşlüğünü yapanlara bir şey yapamayan ...derin yargının çürümüşlüğünün acısıdır....
    statükonun bize yaşattığı ezilmişliğin acısıdır....
    heron görüntülerine rağmen...askerlerimizin ölümünü seyreden ondan nemalanan yerli hainlerin bize komuta etmesinin acısıdır....
    başörtülü kızların gözyaşlarının acısıdır....
    ülkemdeki bütün ceza evlerini bir nevi işkencehaneye çeviren ve burda sağdan ve soldan insanlarımınız kanına giren ....alçak düzenin acısıdır....
    yurtta barış dünyada barış ilkesini tersine çevirip...dünyada da (komşularımızla) yurtta da savaş çığlıkları atıldığı için acılıyım....
    dünya ülkeleri arasında...az gelişmiş ülkeler statüsüne bizi soktukları için acılıyım....
    terörü...şehit kanlarımızın durdurulmasına mantıklı bir adım atmak yerine...çözümü hala silahta bulmaya çalışan mantığın acısıdır...
    terör elebaşını asma imkanı varken asmayan....sonrada meydanlara ip atan zihniyetin traji-komik acısıdır....

ben tüm bu acıları bize yaşatan statükoyu ...kurulu düzeni hala savundukları için mhp'ye kızıyorum ve (tabi ki...chp - bdp'ye de)

ve bu referandumda "evet" demenin...statükoya bir gol atmak olacağını bildiğim için önemsiyorum...
    statükonun tabutuna büyükçe bir çivi çakacağımız için...."evet" diyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş senin ülkeni falan düşündüğün yok yorumlarına bakıyorum akp konu olunca heryerinden su kacırıyorsun sanki rte cok masum milletin parasını secimlerde talan eden yolsuzluğun her türlüsünü gemiciklerine yükleyip amerikayı asmıştır sen hala eski bıraktığımız yerde otluyorsun bence sende otlağını değiştir kafanı değiştiremessin kafanın içindeki beyin devre dışı kalmış gibi görünüyor hep nedense kafayı mhp ye takmışssın bu ülkede birtek milliyetci parti vardır oda mhp dir mhp kadar basına taş düşsün emi diyelim böyle bir imza atıldı neden diğerleri ecevit mesut yılmazın adı geçmiyor mhp o dönemde tek başına ikdidar kurduda bizim haberimiz yok akıllı bunları kafana sok ne mutlu türküm diyene diyebilene bu akp ve ikdidara rağmen

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bölünmeyi ne kadar seven bir milletiz takım tutar gibi parti tutuyoruz sonuçta bir oy kullanacağız birbirimizin kalbini kırmaya değer mi biz bu adamlar için kendimizi yırtıyoruz ama bunlar yarin aynı masada oturup kolkola gezecekler ben bunların hiçbirinin bu ül***i düşündüğünü sanmıyorum

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri