ahh yakupyurt arkadaşım....bende ki kuyruk acısı keşke sen de de olsaydı....
zira bu kuyruk acısı ülkemin kuyruk acısıdır....
on yıllardır fildişi kulelerinden yurdum insanına bakıp....onları hor görme acısıdır....
ergenekon terör örgütüyle bu ülke insanının tepesinde asker dipçiğiyle...toplum mühendisliği acısıdır....
sen bilmezsin...ve darbeleri çok sever ve dahi hayırla yadedersin ama....ülkem insanı darbelerden çok çekmiş ve çok gözyaşı akıtmıştır...işte bu akıtılan gözyaşlarının acısıdır...
balyoz darbe planlarıyla...ülkemin camilerini bombalama gözü dönmüşlüğünü yapanlara bir şey yapamayan ...derin yargının çürümüşlüğünün acısıdır....
statükonun bize yaşattığı ezilmişliğin acısıdır....
heron görüntülerine rağmen...askerlerimizin ölümünü seyreden ondan nemalanan yerli hainlerin bize komuta etmesinin acısıdır....
başörtülü kızların gözyaşlarının acısıdır....
ülkemdeki bütün ceza evlerini bir nevi işkencehaneye çeviren ve burda sağdan ve soldan insanlarımınız kanına giren ....alçak düzenin acısıdır....
yurtta barış dünyada barış ilkesini tersine çevirip...dünyada da (komşularımızla) yurtta da savaş çığlıkları atıldığı için acılıyım....
dünya ülkeleri arasında...az gelişmiş ülkeler statüsüne bizi soktukları için acılıyım....
terörü...şehit kanlarımızın durdurulmasına mantıklı bir adım atmak yerine...çözümü hala silahta bulmaya çalışan mantığın acısıdır...
terör elebaşını asma imkanı varken asmayan....sonrada meydanlara ip atan zihniyetin traji-komik acısıdır....
ben tüm bu acıları bize yaşatan statükoyu ...kurulu düzeni hala savundukları için mhp'ye kızıyorum ve (tabi ki...chp - bdp'ye de)
ve bu referandumda "evet" demenin...statükoya bir gol atmak olacağını bildiğim için önemsiyorum...
statükonun tabutuna büyükçe bir çivi çakacağımız için...."evet" diyorum..
Yer imleri