böyle belge olmaz yalan yanlış şeylerleri burda belge diye göstermeye kalkmayın. hani bunun tarihi hani bunun sayısı, göster kardeşim resmi gzetede yanınlana nüshasını , o zaman sana hak verlim, bunun gibi onlarca belge kopyalıyıp yapıstırayım ben buraya
veysel kardeş devlet arşivleri her iddiada öyle açılsa o arşivler laçka olur + akp hükümeti kendi çıkarları için devlet arşivlerini kullanmış olur bu iş mahkeme boyutuna taşınırsa savcılar ve hakimler tarafından böyle birşey yapılabilir.sayın bahçeli başbakana çatacağına kendini aklamaya gitsin dün ikna odası şoku bugün barzani-talabani şoku bu şoklar böyle giderse MHP ye çok oy kaybettirir.
yazılarımda hiç ak parti lafı geçmedi....ama seninde bundan kuyruk acın olsa gerek ki...yazılarımı şaşı gözle okuyup...geçtiğini sanıyosun...
ben kurulu düzenden...statükonun yanlışlarından ve buna iman etmişlerin hayırsızlığından bahsediyorum...
eğer senin zihniyette statükoya iman eden....bu hayırsızların içersindeyse....bilemem...
sorun nedir biliyomusun...sorun her dönem iktidar yada muhalefet....mhp üst yönetiminin mutlaka bir başka partinin kuyruğuna takılmasıdır...
dün...anap...dyp....
bugün ise....chp....
inanın üzülüyorum sizin adına....insanın hiç mi kendi adına onurlu bir duruşu olmaz....
neyse...ben samimi ülkücüleri sever ve saygı duyarım....ki onlar işkencecilerini yargılama fırsatını asla geri tepmez ve referandumda "evet" oyu kullanırlar....
siz ise...darbe sever olduğunuz için....işkencecilerinize...aşıksınız....
kendiniz teröristlerle görüşür....sonra masum insanlara iftira atarsınız....
yakalanınca da...kem küm....
konu kapanmıştır.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri