CADSAY Teknik ve Mühendislik Eðitimleri ve Projeleri Merkezi

CADSAY uzun yýllarýn konu deneyimi ile mühendislik, inþaat, makina, mimarlýk ve teknik çizim kurslarý, danýþma ve proje servisleri veren uzman bir kurstur.

CADSAY, bilgili ve uzman eðitmenleri aracýlýðýyla hazýrlanan eðitim dökümanlarýna sahip bulunmaktadýr. Mühendislik, mimarlýk ve çizim sahasýnda ihtiyaç duyduðunuz ders, danýþmanlýk ve proje hizmetleri, alanýnda kaliteli eðitmenlerimiz aracýlýðýyla CADSAY çatýsý altýnda saðlanmaktadýr.

AutoCAD Öðrenmek

CADSAY uzun zamanlardan beri, mimarlýk, inþaat, mühendislik, otomotiv, ulaþtýrma, iletiþim, üretim ve eðitim baþta olmak üzere birden fazla yerde çalýþan kamu kuruluþlarý, özel þirketler ve bireysel kiþilere yönelik eðitim, danýþmanlýk ve proje hizmetleri sunmaya kesintisiz devam etmektedir.

Sta4CAD Dersleri

Takýmýmýz; samimi, gereksinimlerinize özel çözümler saðlayan, profesyonellikten ödün vermeyen ve grup çalýþmasýna önem ve dikkat gösteren bir imaja sahiptir.

Düþük riskli ve sonuç tabanlý çalýþan kadromuz ile eðitim, danýþmanlýk ve proje gereksinimlerinizde beraberinizde olmaktayýz.

Primavera Öðren

CADSAY olarak kadromuz; dünyamýzýn bilgisayar alanýnda yeniliklerini sürekli olmak üzere izlemekte, kuruluþlarýn dizayn teknolojilerini geliþtirici, yeterliliðini bulan ve yenilik yolunda rekabet ayrýcalýklarý kazandýrmaya yönelik kapsamlý yardýmlar saðlar.

CADSAY'in eðitimini verdiði baþlýca sahalar: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Sonuç tabalý çalýþan uzman takýmýmýz beraberinde aldýðýnýz eðitim, danýþmanlýk, proje yardýmý ile sizler de kariyerinizi ve baþarýlarýnýzý bir üst seviyeye çýkartabilirsiniz.

SAP2000 Öðrenmek

CADSAY olarak maksadýmýz; çözüm ortaðý olduðumuz þirketlere deðer ekleyen, ayrýlýk yaratan projeler yaratmak ve en çok nitelik standartlarýnda eðitim hizmeti sunmaktýr.
Cadsay, kurum çalýþanlarýna çaðdaþ ve çok farklý bir eðitim anlayýþýyla hizmet vermektedir.

Sunduðumuz hizmetler sektörün yüksek sýralarýnda yer edinmiþtir.

Bölümünde Türkiye çapýnda en saðlam ve en önde giden desteði sunan Cadsay, kaliteyi kendisine bir madde olarak belirlemiþ ve asla kalitesinden þüphe duymamaktadýr.

Cadsay olarak bizi ön plana çýkaran faktörler;

Genç ve Hareketli Takým
Proje OdaklýYaklaþým
Uzun Alaný Deneyimi
Kalite Odaklýlýk
Güncel Teknolojiyi Takip
Teknik Destek
Profesyonel Ders Konusu