Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: "KPSS sorularını 5 bin kişi kopyalamış!"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart "KPSS sorularını 5 bin kişi kopyalamış!"

Türk Eğitim Sen, soruların sadece e-mail yoluyla değil, fotokopi yoluyla da dağıtıldığını iddia etti
    Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ile YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan’ın bir araya gelip, KPSS’nin iptal edilmeyeceğini, ancak öğretmen atamalarının ertelendiğini açıklamasının ardından, skandalı Türkiye gündemine taşıyan Türk Eğitim Sen Başkanı İsmail Koncuk, önemli açıklamalarda bulundu.

BELGELERİ SAVCIYA VERDİ
    Konuya ilişkin olarak elindeki belge ve bilgileri dün Cumhuriyet Savcısı’na sunan Koncuk, “Bu olayın gerçekten çok boyutlu biçimde araştırılması gerektiğini düşünüyoruz. Soruların 3 bin 227 kişinin e-mail’inde dolaştığı söyleniyor ancak, fotokopi yoluyla elden ele en az beş bin kişinin bu sorulara ulaştığını söylemek yanlış olmaz” dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adamların neden durmak yok yola devam dediklerini anlayabilene iyi bir örnek askeri okullarda en başarılı bunlar polis akademilerindede öğretmenlikte deseniz tesatüf aynı ama siz bunda art niyet aramayın sadece durmak yok yola devam kim için ne için önemli olan bu?????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

böyle bir skandalın üniversite sınavında olduğunu bir düşünsenize.bence türkiyede yer yerinden oynardı.fakat kpss sınavı olduğu için üstü örtülmeye çalışılıyor.suçluların bulunup cezasının en ağır şekilde verilmesi dileğiyle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence tam bir organize suç, sonuçlarıda vahim olur böyle suçların

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri