REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Nihayet birisi susturdu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs Nihayet birisi susturdu

Star yazarını fena bozdu
    Berhan Şimşek Mehmet Metiner'e verdiği yanıtla dün geceye damgasını vurdu

CNN Türk ekranları gecenin en çarpıcı polemiğine sahne oldu. Ahmet Hakan'ın hazırlayıp modere ettiği Tarafsız Bölge referandumu tartıştı.

Yaklaşan referandumun tartışıldığı programa CHP İstanbul il başkanı Berhan Şimşek ve Star yazarı Mehmet Metiner katıldılar.

Metiner program boyunca Berhan Şimşek'in sözünü kesti, araya girdi. Üstüne Şimşek'ten gelen her uyarıya da 'sakin ol' diye çıkışan Star yazarı, Berham Şimşek'in sert tepkisiyle karşılaştı.

Şimşek 'Mehmet bana sakin olmayı mı öğretiyorsunuz? Boşversenize sen sakin ol. Böyle nasırınıza basınca yukarı fırlıyorsunuz. Bir şey anlatıyoruz burada. Bırakın artık milleti terbiye etme tavrını. Milleti terbiye etmeyin, durmadan sakin ol deyip duruyorsunuz.' diyerek tepkisini gösterdi. Şimşek'in 'Akıllı ol!' :45:tadındaki hayli 'ikna edici' uyarısı karşısında canlı yayında zor durumda kaldı... (Gazeteciler. com)

konuşma özürlü şey şaprşapıırııı konuşuyor konuştuğunu kendisi de anlasa

bu millet bunu her yerde görmek zorunda mı ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mehmet metiner ile taraf gazetesinden bir genç gazeteci bunlar ikiside akp yalakası tayyip yağdanlığı.bunları gördükçe midem bulanıyor ve böylesine yalaka yağcı tiplerden iğreniyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mehmet metineri konuşma tarzı ve karşısındakinin sürekli sözünü kesmesi nedeniyle hiç sevemedim. bu tür insanlar kapasite ve bilgilerinin kıt olması nedeniyle karşısındakini bu tür oyunlarla sinirlendirmek istiyorlar.cnntürk izlemedim ama tekrarı verilirse izlemek isterim

4. 01-09-2010, 17:31

Sebep
    yazdığının burayla ne alakası var.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri