Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
109 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: komik fıkralar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

85 yaş fıkrası

85 yaşında bir adam doğumhanenin kapısındabeklemektedir. Doğumhaneden çıkan doktor şöyle birbakındıktan sonra yaşlı adama sorar-"içerde doğum yapan bayan yakınınız mı?"A-"Evet, eşim."D-"Ama bayan 25 yaşlarında..."A-"Tamam işte, eşim o. Niye şaşırdınız, baba olamazmıyım yani?"D-"Yoo, aklıma benim dedem geldi de."A-"Nesi varmış dedenizin?"D-"Kendisi av meraklısı idi. sürekli ava çıkardı.Ancak yaşlanınca zorlanmaya başladı.Bir gün ava çıkacakken kendisini uyardık, aman yapmadedecim, sen yaşlandın, ava gidemezsin diye. Kendisiisrar etti ve hazırlandı.Eee, tabi yaşlıl ık, çıkarken tüfek yerine baston aldıeline.Ben de kendisiyle gittim. Ormanda bayağı yolyürüdükten sonra bir geyik gördük.Dedim ya, dedemyaşlı.Bastonu omzuna koydu, doğrulttu ve geyiğe bastonlaateş etti. Geyik o anda vurulup yere düştü..."A-"Olur mu, başkası vurmuştur onu."D-"Ben de onu demeye çalışıyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Delikci_Mehmet

Yeni evlenen çocuk cinsellik ile alakalı hiç bir bilgisi yoktur, kız da bir o kadar saf, ilk gece ne yapacaklarını bilmeden oynaşırlar. Sabah olduğunda babası oğluna sorar ne oldu ne yaptın.? Oğlu cevap verir; valla henüz birşey olmadı, ama çok yakında olur der babasına. Ertesi gün olur babası yine sorar ne oldu.? Cevap yine aynı, bişi olmadı. Aradan birgün daha geçer, babası yine sorar oğluna ne oldu. Oğul bu sefer farklı bir cevap verir. Valla bayağı yumuşattım yakında kesin delerim der. Aradan bu şekilde birkaç gün daha geçer, ama hiç bir değişiklik olmaz sonunda babası oğluna der. Bak oğlum, bizim köyün altındaki köyde namlı bir adam var namınca ona delikçi Mehmet derler, istersen onu kimse duymadan çağırıp şu işi hallettirelim yoksa rezil olucaz elaleme. Oğul tamam der ve babası haber yollar delikçi Mehmete, adam gelir akşama eve ve derki beni bu gece yeni gelinle yalnız bırakın, sabaha işi bitirmiş olarak size teslim ederim der, bizim kör cahillerde tamam derler, adam zaten hovardanın önde gideni namı ile delikçi Mehmet, sabah olur delikçi gelinin işini bitirmiş vaziyette babaya teslim eder, üstüne üslük yaptığı hizmetin ücretinide alır ve çeker gider. Akşam olduğunda yeni damatla yeni gelin yalnız kalırlar bu arada gelin işi öğrendi tabi tecrübe sahibi oldu, nede olsa yeni damada her şeyi neyi nasıl yapacağını gösterir ve sabah olduğunda babası tekrar sorar ne oldu oğlum tamammı damat cevap verir: Ya baba tamamda ben göbekten uğraşıyodum delmeye bu adam çok aşağıdan delmiş ya. Babası cevap verir ; an...ordan delmişti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping

Alıntı umut55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kral_ve_Vezir

Günün birinde Vezir'i Kıral'a ben daha büyüğüm demiş .Kıral haklı olarak kaldıramamış bu lafı.Nasıl büyüksün diye sormuş? Vezir de - "vergileri ben topluyorum halka ben bakıyorum vs..." diye cevap vermiş.Kıralda halkına sormaya başlamış.Önce bir çobana sormuş; - "fare mi büyüktür, deve mi?" Çoban cevap vermiş; - "tabiiki deve büyüktür" Kıral bir kez daha sormuş - "köpek mi daha büyüktür,fil mi?" Çoban * "fil" demiş.Kıral - "son bir soru" demiş. - "Kıral mı daha büyüktür, Vezir mi?" Çoban cevap vermiş * "Vallahi o hayvanları tanımıyorum"
    en çok bu fıkraya güldüm...paylaşım için tşkler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

AMERİKALI İNGİLİZ VE IRAKLI

AMERİKALI, İNGİLİZ VE IRAKLI

Bir Amerikalı, bir Ingiliz ve bir Irakli kahvede oturmus çay
    içiyorlarmis. Amerikali çayını bitirince bardagi havaya firlatmis,
    silahini cikarip bardaga ates edip parcalamis "Bizde bardaklar o kadar
    ucuzdur ki biz Amerika'da ayni bardakla iki kere çay içmeyiz" demis.

Ingiliz de bunun üzerine çayını bitirip bardagi havaya firlatmis ve ates
    ederek bardagi parçalamis "bizim Ingiliz kumsallarinda bardak yapacak cam
    için o kadar çok kumsal vardir ki, ayni bardakla iki kere çay içmeyiz"
    demis.

Bunun üzerine Irakli da buz gibi sogukkanli bir sekilde çayını
    bitirmis, bardagi havaya firlatmis, silahini çekip Amerikali ve Ingilizi
    vurup öldürmüs Bagdat'ta bu Ingiliz ve Amerikalilardan o kadar çok var ki,
    biz ayni adamlarla iki kere çay içmeyiz" demis.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Renk insanı değiştirir
    Amerika'da bir fuar açılmıştı. Fuarda zencileri beyaza dönüştüren bir makine tanıtılıyordu. Denemek 10 dolardı. iki zenci fuarı gezerken bu makineyi gördüler ve denemeye karar verdiler. Birinin 11 doları diğerinin ise 9 doları vardı. 9 doları olan arkadaşına dönüp
    -Sen 1 dolarını bana ver. Gidip birlikte beyaz olalım. dedi. Arkadaşı ise :
    -Dur! Önce ben gireyim, deneyeyim. Eğer memnun kalırsam sana 1 dolarımı veririm. Sen de beyaz olursun. dedi.
    Anlaştılar. Zenci gidip makineye girdi ve bir süre sonra beyaz olarak çıktı. Dışarıda kalan zenci duruma çok sevinmiş olarak arkadaşının yanına gidip :
    -Hadi dedi. 1 doları ver ben de beyaz olayım.
    -Hadi oradan pis zenci!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teknoloji
    Bir Türk, Japon arkadaşının daveti üzerine Japonya'ya gidiyor. Birkaç gün gezdikten sonra arkadaşı onu çalıştığı fabrikaya götürüyor. Teknoloji muazzam. "Bak !", diyor Japon : "Burada robot yapıyoruz. Şu Robotlar öğle yemeğini hazırlar ve getirir. Şunlar bebek bakar. Şunlar araba bile kullanır." Bizim Türk vatandaşı hayretler içinde kalır. Dolastıkça gözleri fal taşı gibi açılır. Japonya'dan ayrılırken arkadaşı Türkiye'ye mutlaka gelmek ve teknolojisini görmek istediğini söyler. Ve o gün gelir. Fakat bizim Türk nereyi gezdireceğini bir türlü bilemez. Düşünür ne göstermelide altında kalmamalı Japonyada gördüklerinin. Aklına hamam gelir. Japon ne anlar Türk Hamamından. Alır götürür. Japona ilginç gelir: "Ne oluyor burada?" "Biz burada insan yapıyoruz." " Sahi mi?" der Japon. Bir odanın kapısını açarlar. İçeride tellak bir adamın kolunu ovmaktadır. "Bak der bizimki, burada kollar monte ediliyor." " Bir başka odada bacak ovulmaktadır. "Buradada bacaklar takılıyor." Japon bu sefer hayrette. Diğer odanın kapısını açarlar. İçeride bir kadının üstünde bir erkek iş üstünde. Japon sorar : "Peki burada ne oluyor." "Burada montaj bitmiş delikler açılıyor."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sinekler
    Dokuz yaşındaki oğlan cocuğu elinde raket, gözünü pencere camına konmuş çiftleşmekte olan sineklere dikmis..
    - "Anneee!!" diye cağırmış.. "Sineklerin erkeği olur mu?"
    Anne bu masum sorudan kuskulanmadığı için "Olur yavrum.." cevabını verince, oğlan sorusunu ikilemiş
    - "Peki sineğin dişisi olur mu?"
    Kadın o zaman soruların çetrefilli bir yere gideceğini sezip, yan çizmiş
    - "Olmaz evladım.."
    Oğlan aradığı cevapları alınca elindeki raketi hırsla sineklerin çzerine yapıştırmış.
    "İbneler!"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yolunacak Kaz
    Cok soguk bir kis gunu padisah, tebdil'i kiyafet gezmeye karar vermis.Yanina basvezirini alip yola cikmis. Bir dere kenarinda calisan yasli bir adam gormusler.. Adam elindeki derileri suya sokup, doverek tabakliyormus. Padisah, ihtiyari selamlamis.
    " Selamunaleykum ey pir'i fani..."
    " Aleykumselam ey serdar'i cihan..." Padisah sormus.
    " Altilarda ne yaptin ?"
    " Altiya alti katmayinca, otuz ikiye yetmiyor..." Padisah gene sormus.
    " Geceleri kalkmadin mi ?"
    " Kalktik...Lakin, ellere yaradi..." Padisah gulmus.
    " Bir kaz gondersem yolar misin ?"
    " Hem de ciyaklatmadan..." Padisahla basvezir adamin yanindan ayrilip yola koyulmuslar. Padisah basvezire donmus.
    " Ne konustugumuzu anladin mi ?"
    " Hayir padisahim..." Padisah sinirlenmis.
    " Bu aksama kadar ne konustugumuzu anlamazsan kelle ni alirim." Korkuya kapilan basvezir, padisahi saraya biraktiktan sonra telasla dere kenarina donmus. Bakmis adam hala orada calisiyor..
    " Ne konustunuz siz padisahla..." Adam, basveziri soyle bir suzmus.
    " Kusura bakma. Bedava soyleyemem. Ver bir yuz altin soyleyeyim.." Basvezir, yuz altin vermis.
    " Sen padisahi, serdar'i cihan, diye selamladin. Nereden anladin padisah oldugunu.."
    " Ben dericiyim. Onun sirtindaki kurku padisahtan baskasi giyemezdi.." Vezir kafasini kasimis.
    " Peki, altilara alti katmayinca, otuz ikiye yetmiyor ne demek..." Adam, bu soruya cevap vermek icin de bir yuz altin daha almis.
    " Padisah, alti aylik yaz doneminde calismadin mi ki, kis gunu calisiyorsun, diye sordu. Ben de, yalnizca alti ay yaz degil, alti ay da kis calismazsak, yemek bulamiyoruz dedim." Vezir bir soru daha sormus...
    " Geceleri kalkmadin mi ne demek ?" Adam bir yuz altin daha almis. " Cocuklarin yok mu diye sordu..Var, ama hepsi kiz. Evlendiler, baskasina yaradilar, dedim..." Vezir gene kafasini sallamis.
    " Bir de kaz gonderirsem dedi, o ne demek..." Adam gulmus.
    " Onu da sen bul..."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Denize girmek yasak
    Bir grup İngiliz, Amerikan ve Türk gemiyle yolculuk ediyorlarmış. Birden şiddetli bir fırtına kopmuş. Geminin batacağını anlayan kaptan hemen yolculara koşup gemiyi boşaltmalarını istemiş. Fakat kimse buna inanmayarak kendini denize atmayı kabul etmemiş. Bir süre sonra bütün yolcuların ölüm tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu gören kaptan hemen bir tayfasını çağırmış. "Git bir de sen dene onları gemiden atlamaya ikna etmeyi" demiş. Tayfa gitmiş ve kısa bir süre sonra geri dönmüş. Kaptan merakla sormuş:
    -Eee, noldu?
    -Hepsi atladılar efendim.
    Kaptan çok şaşırmış:
    -Nasıl olur, daha demin kıllarını bile kıpırdatmamışlardı. Ne dedin onlara?
    -Çok kolay. İngilizlere "Sizin gibi soylu insanlar batmak üzere olan bir gemide olmamalılar" dedim.
    Amerikalılara deniz suyunun insan vücudu için çok faydalı olduğunu söyledim.
    -Peki ya Türklere ne dedin?
    -Onlara da "Denize girmek yasak! " dedim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İddia
    51. piyade alayında yuzbaşı jack diye bir subay varmış. Bu alayda bütün herkes bu yzb'dan illallah demiş. Çünkü her girdiği iddiayı kazanıyormuş. Alay komutanı sonunda dayanamayıp yzb. jackin tayini ni çıkarmayı başarmış. Ve bizim yzb. 61. piyade alayına tayini çıkmış. 51. piyade alay komutanı, 61. piyade alay komutanına telefon ederek yüzbaşı için 'aman bu adama dikkat edin sakın kimseyle iddiaya girmesin. Aka kara der iddiayi yinede kazanır' diye uyarıda bulunmuş.
    61. piyade alay komutanı olurmu canım öyle şey diyip telefonu kapatmış. Neyse bizim yzb. 61. piyade alayına gelmiş ve alay komutanın karşına geçerek komutanım ben geldim' demiş. Alay komutanı:
    - Sen misin şu meşhur yzb. jack derken, yzb. alay komutanına
    - a a komutanım beni hatırladınız mı, demiş
    - hayır hatırlamadım
    - olurmu komutanım vietnam savaşında beraber mevzide idik siz o zaman yarbaydınız bende daha teğmendim.
    - yok canım ben o savaşa katılmadım
    - aa komutanım ben adım gibi hatırlıyorum sizin kıçınıza şaraplen parçası gelmişti. Kesin onun yara izide kalmıştır.
    - olurmu canım sen manyakmısın ben ne o savaşa katıldım ne de kıçımda şaraplen yarası var.
    - komutanım 100$ iddiasina girerim ki sizin kıçınızda şaraplen yarası var demiş ve 100$ iddiasına girilmiş. Alay komutanı indirmiş pantalonu ve yaranın olmadığını göstermiş. yzb:
    - ah komutanım çok özür dilerim. yanılmışım buyurun 100$ ınızı demış ve 100$ i vermiş.
    61. piyade alay komutanı sevine sevine 51. piyade alay komutanını telefonla arayarak
    - he he bu muydu her iddiayı kazanan adam.
    - ne oldu ki
    - iddiaya girdim ve kazandım
    - sakin ona kıçımı gösterdim deme!
    - nereden anladın kıçımı gösterdiğimi
    - ulan senin allah belanı versin allah seni kahretsin o adam senin kıçını görmek için bütün alayla iddiaya girmişti.

Sayfa 2/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri