Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
109 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: komik fıkralar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Karadenizli bir çoban dağda sürü otlatırken yanına gelen adam selam verip şöyle der:
    - Selamun aleykum hemşerim sana bi oyunum var eğer senin nereli olduğuınu bilirsem bana sürüden bi koyun verirmisin?
    Çoban:
    - Madem senin öyle bir meziyetin var bil sana helal olsun.
    Bu cevap karşısında adam
    - Öyleyse hemşerim şüphe götürmezki sen bir karadenizlisin!
    Bu cevaba çok şaşıran çoban
    -Valalhi billahi doğru sana koyun helal olsun istediğini al git ama bunu nasıl anladın bana anlat der.
    Diğer adam bi taraftan koyunu seçerken bi taraftan şöyle der:
    - Şapkasının üstünden kafasını ancak lazlar kaşır oradan anladım.
    Ve koyunu alıp giderken bizim çoban arkasından bağırır:
    - Heyy hemşerim bende senin nereli olduğunu bileyim sen o koyunu bırak.
    Adam:
    - Hay hay. Bil bırakayım.
    Çoban gülerek:
    - Sen de Kayserilisin!ş
    Diğer adam hayret içinde:
    - Vallahi doğru ama sen nereden anladın ?
    diye sorunca. Çoban hafif sinirli:
    - Sürüdeki en iri koyun diye tututun köpeği götürüyon der

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adamın biri yolda giderken karşısına ak sakallı bir dede çıkmış.Adam ihtiyarı görünce durmuş ve yoksa bu adam o tabir edilen erenlerden biri mi diye düşünürken ihtiyar konuşmaya başlamış. Demiş ki ;

- “Senin geleceğini görebiliyorum.Sen hayatın boyunca çok başarılı olacaksın, evleneceksin ve 3 çocuğun olacak.Bunlardan ikisi erkek, biri kız ve gün gelecek Yahudilerin soykırımına sebep olacaksın.”Bir gün adam tren raylarının yanında yürürken kendi kendine düşünüyor;

-”Vay be ihtiyarın dediği her şey gerçekleşti.Evliyim, iki erkek bir kız çocuğum var, hayatım da gayet iyi.Fakat şu Yahudilerin soykırımına nasıl sebep olacağımı hala anlamadım.”Uzaktan hızla gelen bir tren görüyor ve tren rayında oynayan 4-5 yaşlarında küçük bir çocuk.Eğer bir şey yapmazsa çocuk trenin altında ezilecek.Hemen çocuğu kurtarıyor ve çocuğa ;

-”Söyle bakalım senin adın ne?” diye soruyor
    çocuk: hitler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bektaşi’nin birine konuk gelecekmiş Bektasi konuğu nasıl ağırlar… ELde yok ayakta yok.. Mahçup olmak da istemiyor… Komşusu Yahudi’nin bir sürü keçisi varmış…Onlardan birini çaktırmadan alıp kesiyor… Ama çaktırmadığını sanan kendisi… Yahudi ağacin arkasından gözlermiş durumu… Diyor ki kendi kendine Kadıya gitsem.. Kadı Müslüman o Müslüman ben Yahudi… Davayı kazanamam. Hadi kazandım Bektaşi’nin nesi var ki ondan alıp bana versin… Biz artık Allah’ın huzurunda hesaplaşırız… Yıllar geçiyor. Yahudi Allah’ın huzurunda davacı oluyor Bektaşi’den… Mahkeme kuruluyor..
    Allah
    Sen Yahudi kulumun keçisini kesmişsin diyor Bektaşi’ye…
    Kesmedim, diyor Bektaşi…
    Ben gözlerimle gördum diyor, Yahudi..
    Allahım diyor Bektaşi… Bir mahkemede bir adam hem şahit, hem davacı olamaz.
    Haklısın ama diyor Allah Ben her şeyi görürüm. Ben de gördüm, kestiğini…
    Allahım diyor Bektaşi…Aynı mahkemede hem şahit hem hakim olunmaz…
    Gene haklısın diyor Allah… O zaman getirin keçiyi ona soralım…
    Ne diyor Bektaşi Keçi burada mı Ver onu o zaman bu Yahudi’ye…Bitsin bu dava..

.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BiLdiğiniz gibi bazı hristiyanlar papazlara Father-Peder-Baba’ derler. Komünist rejim zamanında Rusya’dan zar zor kaçıp New York a yeni gelen Salamon metro’da bir papazın yanına oturmuş. O güne kadar hiç papaz görmediği için de sormuş
    Af edersiniz efendim, sizin gömleğinizin yakası neden ters
    Papaz Çünkü ben bir pederim’ demiş.
    Salamon ‘Ben de bir babayım ama gömleğimin yakası ters değil.
    Neden siz yakanızı ters takıyorsunuz?’ diye yine sormuş.
    Papaz biraz düşünmüş ve ‘Beyim ben bir çok insanın pederiyim demiş.
    Salamon ‘Benim de çok çocuğum var. Tam dört kızım ve dört oğlum var. Ama yakam ters değil’ diye cevap vermiş.
    Papaz ‘Ben yüzlerce, binlerce hatta milyonlarca insanın babasıyım’ deyince Salamon gülmüş ve
    ‘Beyim’ demiş ‘Ben sizin yerinizde olsam yakamı ters takacağıma pantalonumu ters giyerdim’

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Oniki yaşındaki oğlan ondört yaşındaki amcaoğluna soruyor:
    - Abi ablam nişanlanıyor biliyorsun…

- Yaz sonu nikah varmış, bizim evde de konuşuyorlardı.

- Ben sana bir şey sormak istiyorum…

- Söyle…

- Bu nişan dedikleri ne? Evde sordum, ‘Eh evlenecekler işte’ diyorlar ama nişanlanınca ne oluyor, onu anlayabilmiş değilim.

- Hıııım… Zor soru, bak ben sana bir örnekle anlatayım…

- Dinliyorum.

- Diyelim ki Şubat’ta yarıyıl karnesini aldın, hepsini pekiyi getirdin. Sana bir bisiklet alıyorlar ve ‘Haziran’da bütün dersleri pekiyi getir, sınıfı geç, bu bisiklet senin’ diyorlar. İşte Şubat ile Haziran arasındaki o süre var ya, bisiklet senin ama binemiyorsun; o süreye ‘nişanlılık dönemi’ deniyor.

- Haa şimdi anladım, bisikletin var, evde duruyor; sen ona bakıyorsun o sana bakıyor; ama binemiyorsun ta ki sınıfı geçene kadar. Peki dokunmaya izin var mı?

- Vallahi onu ben de tam bilemiyorum; binmek kesinkes yasak da, galiba ziliyle oynayabiliyorsun!..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10 komik fıkralar

Paylaşım için teşekkürler umut55 hepsi çok güzel

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir tatbikat sırasında paraşütçü komandolar uçaktan atLiyorlardı. Atlama sırası geLen en son paraşütçü epey bir vakit geçtiği halde atlamamıştı. Komutan sinirli bir şekilde Atlasana oğlum”diye bağırdı.
    Paraşütçü Atlamam komutanım
    Komutan iyice sinirlenmişti “Ne demek atlamam lan sana emrediyorum çabuk atla deyince,asker
    Komutanım bırak emretmeyi öldür yine atlamam. diye cevap vermişti.
    Komutan bakmış olacak gibi değil rica eder bir tavırla
    Bak oğlum aşağıda benim komutanlarım var onlarda benden hesap sorarlar haydi atlayıverde senni yüzünden benim başım belaya girmesin.
    Asker inadım inat cinsinden,
    “Atlamam komutanım”
    “Peki neden atlamıyorsun evladım, geçerli bir sebebin varmı?”
    “Komutanım benim annem çok mübarek bir kadındır gördüğü bütün rüyalar çıkar. Sabah telefon açtı oğlum rüyamda senin paraşütün açılmadığını gördüm sakın atlama dedi, onun için atlamıyorum.” deyince komutan
    “Oğlum inanma böyle şeylere hadi atla gözünü seveyim.” diye yalvarıyordu asker ise kararından vazgeçmiyor “Atlamam” diye diretiyordu. Ne yapacağını şaşırmış olan komutan çaresizlik içinde,
    “Peki oğlum gel paraşütleri değişelim, benimkini sen tak, seninkini ben o zaman atlarmısın?” diye ümitsizce sordu. Asker bu teklife olumlu baktı ve kabul etti paraşütleri son sürat değiştirdiler ve delikanlı kendini uçaktan boşluga bıraktı. Paraşütü açıldı ve sakin süzülürken yanından
    Ananııı!!! diye komutanının feryadı geçip gitmiş asker komutanının feryadınının sonunu bile duyamamıştı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İş adamı bütün işleri çabuk çabuk tarafından sonuca bağlamaya alışıktı. Büyük oğlu günün birinde telaşla yanına koştu:

- Baba, sevgilimi hamile bıraktım.

- O kada mühim değil. Al şu 1000 lirayı hallet işi.

Biraz sonra babaya baş vurma sırası küçük oğlundaydı.

- Baba metresim hamile !

- Hay Allah kahretsin. Al şu 1000 lirayı sen de işini hallet.

Aynı günün akşamı kızı iş adamına itiraf etti:

- Baba hamileyim.

Baba çok derin bir oh çekt:

- Çok şükür, bu kez para bizden çıkmayacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Biyoloji dersinden yapılacak sınav için sınıftaki herkes acayip çalışmış, notlar fotokopiler havada uçuşmuş. Daha sonra sınavın yapılacağı gün gitmişler bir de bakmışlar, ortada kağıt kalem yok sadece sıra sıra mikroskoplar. Hocada başlarında bekliyorken demiş ki, "Bu mikroskoplarda lam'da bir böceğin bacağı var, sınavınız bacağından böceği tanımak" Tabi hemen itirazlar, ama fayda etmemiş, hoca dediği dedik. Öğrenciler mikroskopların başına geçmiş. Ama bir şey yapamıyorlar. En sonunda biri dayanamamış, kapıyı çarpıp çıkmış. Hoca arkasından seslenmiş :

''Kimsin ulan sen, kapıyı çarpıp çıkıyorsun?" Kapı hafifçe aralanmış ve bir bacak uzanmış :
    "Tanısana hadi, tanısana kim olduğumu"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir gün kahvenin kapası sert bir tekmeyle açılır. İçeri iri yarı çam yarması gibi biri girer ve haykırır :

“Bütün Fenerliler ibnedir!”
    Kimseden ses çıkmaz. Adam yine bağırır :
    “duymadınızmı lan! tüm fenerliler ibnedir!”

Derken en arkalardan ufak tefek bi adam kalkar ve
    “ya bilader der niye bize böyle hakaret ediyorsun bizde insanız bu kadar ağır hakaret etmene ne gerek var “der.

Çam yarması “ne o lan sen fenerlimisin”diye sorar.
    Adam “hayır ibneyim”der.

Sayfa 5/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri