REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
109 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: komik fıkralar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adam en yogun saattte berbere girip sorar.
    "Ne zaman bana sıra
    gelir?"
    Berber, "Iki saat sonra," der.
    Adam çıkar gider.... Devamını Gör
    ......Uc gun
    sonra aynı adam berbere girip sorar:
    "Ne zaman bana sıra gelir?"
    Berber,
    "Bir bucuk saat kadar," der
    Adam çıkar gider.
    Bir hafta sonra yine
    aynı manzara:
    "Ne zaman bana sıra gelir?"
    Berber: "En az bir
    saat."
    Adam çıkar gider.
    Son seferinde berber dayanamaz.
    Adamin
    ardından çırağını gonderir:
    "Bak bakalım bu herif nereye gidiyor?"

Bir
    sure sonra çırak doner:
    " Adamı izledim usta... "

Berber merakla
    sorar:
    "Ee, nereye gidiyor buradan çıkınca?"

çırak cevap verir :
    "Sizin eve usta!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evin hanımı gece yarısı uyanır ve kocasının yatakta olmadığını
    farkeder. Yataktan kalkar ve kocasını mutfakta bulur. Koca dalgın-dalgın kahve içmektedir ve aklı cok uzaklardadır. Üstelik gözlerinden yaş gelmektedir.

"Ne oldu sevgilim?" diye sorar kadın.

"20 yıl önceki ilk buluşmamızı hatırlıyor musun?" der adam.

"Tabi" der kadın.

"16 yaşındaydın o zaman. Arka koltukta sevişirken baban basmıştı bizi".

"Evet hatırlıyorum."

"Babanın silahını yüzüme dayayıp -ya kızımla evlenirsin ya da 20 sene
    hapiste yatarsın- demesini de hatırlıyor musun?"

"Hatırlamaz mıyım..."

Adam yanağındaki gözyaşlarını silerek:

"Biliyor musun, bugün hapisten çıkmış olacaktım..."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Temelin 12 tane Cocugu varmış 11'i askerdeymiş Bir gun padısah elcıyle bir ferman daha yayınlar ve temelın 12.cı oglunu da askere cagırır elcı temel'e Der kı: Temel padısah 12.cı oglunu askere cagırıyor.. temel: Gıt padısaha Soyle Benim şeyıme guvenıp Saga Sola Savas Acmasınn

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kizin3 tane talibi varmış ve bir türlü karar veremiyormuş.
    birgün arkadaşına gitmiş ve benim 3 tane talibim var ve karar veremiyorum demiş
    arkadaşı hemen mesleklerini sormuş
    doktor ,telefoncu , öğretmen demiş.
    arkadaşı hemen öğretmeni seç demiş
    ...neden diye sormuş
    arkadaşı demiş:
    doktor devamlı sıradaki der demiş
    telefoncu sürekli meşgul
    ama öğretmen anlamadıysan Tekrarlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İş adamı traş olurken bir yandan da berberiyle sohbet etmektedir.

Derken, kapının önünden ağır ağır geçmekte olan paspal bir çocuk görürler. Berber, iş adamının kulağına fısıldar; "Bu çocuk var ya, dünyanın en aptal çocuklarından biridir! Bak; dikkat et şimdi..."

Berber çocuğa seslenir: "Ali, buraya gel!". bunun üzerine ......çocuk sakince dükkana girer ve yüzündeki aptalca sırıtmayla berberi selamlar.

Berber işadamının kulağına sessizce, "bak şimdi" diye fısıldar ve bir elinde bir milyon, diger elinde yirmimilyon'luk bir banknot olduğu halde çocuğa sorar: "Hangisini istiyorsan alabilirsin?"

Çocuk dalgın dalgın bir bir milyona bir de yirmimilyona bakar ve sonunda bir milyonluk banknotu hızlıca çekerek berberin elinden alır.

Berber işadamına döner ve gülerek: "Gördün mü? Sana söylemiştim." der.Traş bitince işadamı sokağa çıkar ve az ileride kendi kendine oynayan Ali'yi görür. Yanına giderek, neden yirmimilyonluk değil de, bir milyonluk banknotu aldığını sorar.
    Çocuk hiç de aptalca olmayan bir sırıtmayla yanıt verir:
    "Hehehe... Eğer yirmimilyonluğu alırsam birdaha öyle çağırmazsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İşsiz güçsüz bir adamda kaynağı bilinmeyen çok ama çok fazla para varmış Herkes bu kadar çok parayı nerden kazandığını araştırıp duruyormuş.
    En sonunda adamı karakola çağırmışlar o kadar paranın hesabını vermesi için. adam gitmiş karakola. komser hemen lafa dalmış.
    ...
    -anlat bakalım bu kadar parayı nasıl kazandın. üsteli...k bir işin bile
    yok.
    -ben herkesle iddiaya girerim komserim. ve her iddiayı da kazanırım.
    -olum sadece iddiaya girerek bu kadar para kazanılırmı.
    - size kanıtlıyablirim komiserim.
    -nası kanıtlıyacan.
    -sizinle bi iddiaya girelim benim hiç iddia kaybetmiyeceğimi
    anlarsınız. 100 dolarına bahse girerimki ben sol gözümü ısırırım.
    komiser düşünmüş. bi insan nasıl gözünü ısırabilir diye ve sonunda
    olamıyacağına karar verip iddiaya girmiş. adam bunun üzerine takma olan sol gözünü çıkarıp ısırmış. komiser hayretle onu izledikten sonra.
    - tamam ama bir iddiayla sana inanacak değilim demiş.
    adam peki demiş.
    - 500 dolarına iddiaya girerimki. sağ gözümü de ısırırım.
    komiser iki gözü de takma olsa bu adam göremez herhalde deyip bi daha girmiş iddiaya. sonra adam takma dişlerini çıkarıp sağ gözünü de ısırmış. komser yine şaşırmış ama pes etmemiş. hala inanmadım demiş.
    adam tamam sizinle son bir iddiaya daha girelim üstelik bu sefer bedava demiş. komser hemen kabul etmiş.nedir iddia demiş?
    -benim şeyimin uzunluğu buradaki herkesin şeyinin toplam
    uzunluğundan daha fazladır demiş. komser şöyle bi etrafına bakmış. yaklaşık on kişi var. herbirininki 15 santim olsa toplam 150 santim yapar. tamam demiş girmiş iddiaya.
    adam indirmiş donunu bi bakmışlar ki küçücük bişey. komiser hani uzundu lan demiş. adam çekin komserim. çekerseniz uzar demiş.
    komser adamın şeyini çekmeye başlamış. çekiyomuş çekiyomuş.
    uzamıyomuş.
    o sırada adam bi arkadaşına telefon etmiş.
    -alooo Ali olum komserin eline verdim 100.000$'ı hazırla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Günün birinde İstanbul'da sarışının biri hayat'tan o kadar bezmiş'ki kendini boğazın soğuk sularına bırakarak hayatına son vermeye karar vermiş. Boğaziçi köprüsünden geçerken arabasını durdurmuş, bariyerlere çıkmış ve titreyerek az sonra kendisini bu çekilmez hayattan kurtaracak olan sulara baka baka ağlarken yanına ge...nç ve yakışıklı bir genç gelmiş.
    Genç ona acımış ve sarışının ellerini tutup;
    - ''Bak, yaşaman için çok neden var, yarın sabah gemim Amerika'ya gitmek üzere demir alacak, eğer istersen, seni de çaktırmadan gemiye alıp saklayabilirim, sana hem yemek getiririm hem de sana çok iyi bakarım'' demiş.
    Sarışın bakmış kaybedecek bir şey yok belki'de Amerika'ya gidip yeni bir başlanğıç yaparım umuduyla denizcinin teklifini kabul etmiş. O akşam denizci genç onu gemiye almış ve filikalardan birine saklamış. Her gece sarışına üç sandviç ve bir meyve getiriyormuş, sonra'da sabah'a kadar sevişiyorlarmış.
    Birkaç gün sonra, kaptan rutin kontrolleri sırasında sarışına rastlamış. Orada ne aradığını sormuş. Sarışın da;
    - ''Ben bu gemideki denizcilerden biriyle anlaştım, o bana hergün yemek getiriyor ve Amerika'ya gitmemi sağlıyor, ben de onun benimle sevişmesine izin veriyorum''. demiş.
    Kaptan;
    - ''Seninle seviştiği kesin küçük hanım'' demiş.
    - ''Yalnız bu Kadıköy-Beşiktaş vapuru''...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yaşlı italyan, kasabanın papazına günah çıkarmaya gitmişti. ihtiyar adam itiraflarına başladı;
    - ''ikinci Dünya savaşının ilk günlerinde bir güzel kız kapımı çalıp kendisini Almanlar'dan saklamamı istedi. Onu bodrum'a sakladım. Ve Onu asla bulamadılar.
    - ''Bu harika birşey'' dedi, papaz..
    - ''Devamı var'' dedi ihtiyar..
    -... ''Ben zayıf karakterli bir adamım.
    Bir gün ondan, kendisini saklamamın bedelini bazı arzularımı gidererek odemesini istedim''.
    Papaz bir süre düşündü, sonra..
    - ''Hımmm.. Savaş yılları. Zor günler.. O koşullarda böyle bir zaaf affedilebilir, çok büyük bir riski göze almışsınız kaldi'ki, kız Almanların eline düşse, başına çok daha kötü şeyler gelirdi. Allah anlayışlı, hoş görülü ve affedicidir. Yaptığınız iyilik ve kötülükleri tartar, sizi şefkatle yarğılar''.
    yaşlı adam;
    - ''Teşekkür ederim peder şimdi içim rahatlamışken, bir soru daha sorabilir miyim?''.
    papaz;
    - ''Tabii sorabilirsin oğlum'' dedi.
    - ''Ona savaşın bittiğini söylemem gerekiyor'mu?''..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Temel ile Dursun Almaya ya gitmek istiyormus ancak çok fakir
    olduklarindan bir türlü gidemiyorlarmis. Yerde bulduklari bir gazetede

hayvanlarin Almanya ya bedava alinacaklarini okuyunca inek kiliginda

...girmeye karar vermisler.

Uçaga

girdiklerinde görevli bunlarin hareketlerinden süphelenmis. Denemek

için önlerine ot ve su koymus. Temel önde oldugu için otu yemis, suyu

içmis. Bu sirada Dursun kis kis gülüyormus. Biraz sonra Temel gülmeye

baslamis.

Dursun:

- Ne oldu niye gülüyorsun?

diye sorunca Temel cevaplamis :

- sanada öküz getiriyorlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üç arkadas tren istasyonuna gitmisler. Içlerinden biri giseye yaklasip bilet almis ve trenin kalkmasina ne kadar zaman oldu sormus.
    Bir saat on bes dakika...Arkadaslarina dönmüs Daha çok var, hadi gidip su karsiki kafede çay içelim... Oradan ...buradan derken lâf
    lâfi açmis...Birden tren düdügüyle kendilerinegelmisler. Kosarak disari firlamislar ama,nafile...
    Tren kaçmis..
    Sormuslar: - Sonraki tren ne zaman?Bir buçuk saat sonra...
    Yine dönmüsler kafeye. Yine çay, yine lâf ve derken yine düdük sesi. Kosmuslar ama bu defa da treni kaçirmislar.Bir saat sonra bir tren
    daha varmis.
    Dönmüsler kafeye... Ama bu kez uyanik duruyorlar.
    Trenin sesini duyar duymaz kalkmislar ve kosmaya baslamislar. Içlerinden ikisi; biri bir vagona, digeri baska vagona zar zor yetismis... Üçüncü ise geride kalmis ve yetisememis...
    Bir süre dövündükten sonra baslamis katila katila gülmeye.
    Durumu gören istasyon memuru dayanamayip sormus:Hem treni kaçirdin hem gülüyorsun!
    Nasil gülmeyeyim!... Onlar beni ugurlamaya gelmişlerdi..

Sayfa 7/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri