İntikamın Böylesi

Seneyi tam hatırlayamıyorum ama 15 yaş civarındaydım evimizin arka tarafında bir kaç binanın birbirine baktığı bir bahçe vardı bu bahçe bizim futbol sahamızdı ki tum guzel anılarımda buradadır.O aralar mahalleler arası maçlar yapıyoruz çokda çekişmeli geciyor bizim mahalle ve 4 sokak otede olan bir mahalle finale kaldık maç hazırlıklarını yapıyoruz maç günü geldi çattı ancak bahçeye indiğimizde ne görelim mahallemizin pimapen'cisi tezgahlarını bahçeye indirmiş tam sahanın ortasında çalışıyor anlıyacağınız bizim maç ve haftaların emeği suya düştü ama altında kalırmıyız oturduk bir köşeye nasıl intikam alırız diye düşünmeye başladık ortak birkaç fikiri birleştirip hain planıda kurduk arkadaşlarla anlaşıp gece bahçede buluştuk herkez birşeyler getirecekti önceden listeyi hazırlamıştık neyse bana düşen bir kol saatiydi .Herkez getirdiklerini ortaya koydu biraz cam macunu bir kalem biraz ince kablo kol saati birde 9 volt luk pil . Biraz el becerisiyle kısa sürede sahte bir bomba yaptık ve pencinin kapısına yapıştırdık bir süre sonrada dağıldık ertesi gün polis sirenleri ile uyandım mahalleyi polisler işgal etmişti annem bana yataktan cıkmamamı soyluyordu az sonra kapı çaldı gelen polisler evi boşaltacaklarını falan söylediler tüm mahalle boşaltıldıbu arada polislerde temkinli olarak kapıya ulaşmışlardı uzaktan seyrediyorduk dükyan sahibi resmen ağlıyordu

Bende ***iften neredeyse bayılacaktım kısa süre sonra polisler durumu anladı ve herşey yoluna girdi ben hemen eve koştum eee akşama maç vardı...

FIRST_CLASS,29,Erkek,Yalova