kimse yazılım yapmıyor sadece fixliyor kimsenin elinde düzenliyecek bir program yok en fazla mudahale edilebilen program radiac tools sunny ve kaon için program oda cok yetersiz şimdi gelelim asıl konuya biz türk milleti olarak cok severiz hazırı fixx basit ama zor iştir cünkü her modelin makinası olmaı lazım yannıs bişi yaptınmı flaş cöker flaş yazıcı olması lazım yani gercekten kücümsenmiyecek bir hizmet var ama ben bugune kdar hiç bir yere veya yazılıma ben yaptım ben ettim deme ihtiyacı duymadım kimsenin bravo demesinede ihtiyac duymadım sdece basardıgımın keyfine baktım dosyam ne kadar indirilmiş okadar gururduydum kimsenin baska siteye koyması veya ben yaptın demesişnden gocunmadım cünkü marka taklit edilir iyi bişi yapmısımki adam üstüne almaya calısıyor bu camiada bir cok yazılım yapıyorum diyen kişilerin bende msn konusmaları vardır buraya koysam 10 sayfayı bulur onun için kimseyle ben yaptım ettim tarısmasına girmeyin bırakın kim ne yapıyorsa yapsın unutmadan bir cin atasözücalısıyorsa bırak kurcalama
Yer imleri