Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: TTNET'görülmemiþ hýz.?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart TTNET'görülmemiþ hýz.?

Arkadaþlar normal sýnýrsýz ttnet abonesiyim download yaparken maximum hýz 50 ile 110kb arsýnda dosya indiriyordum fakat son birkaç gündür bir gariplik var download hýzý 700- 800 kb'lere çýkýyor nerdeyse 1mb'la indiricem hayýr olsun þaþýrmýþ durumdayým sizlerde bir farklýlýk varmý.??:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bulunduðunuz ADSL santrali yený sýstem ile deðiþtirilmiþ olabilir yada evinizin yakýnýnda Telekomun yený Outdoor santrali kurulmuþta olabilir veya bakýr kablolarda tadilat yapýlýp hat iyileþtirmesi de yapýlmýþ olabilir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Valla ne yaptýlar bilmem ama hakatten dünya varmýþ diyorum inþallah böyle devam eder..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

1mbit hýz kullanýcýsýymýþsýn.
    hattýna 8mbit hýzý verilmiþ. heralde geçicidir.
    +Volkanýn dedikleride olabilir.

not: imzamda mevcut hýz ile,950k ile çekiyorum donloadta.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    1mbit hýz kullanýcýsýymýþsýn.
    hattýna 8mbit hýzý verilmiþ. heralde geçicidir.
    +Volkanýn dedikleride olabilir.

not: imzamda mevcut hýz ile,950k ile çekiyorum donloadta.
    paket tarifelerinde kesýnlýkle deðiþiklikk yapýlamaz ve verilemez.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hattýnýzý net pakete geçirmiþ olmasýnlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende yeni test ettim ve böyle çýktý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bir aydýr böyle speed tes ile test edin þaþýracaksýnýz bende downlod 80mb-uplod 20 mb cýkýyor :=), telekom kafayý yedi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gacvokem Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bir aydýr böyle speed tes ile test edin þaþýracaksýnýz bende downlod 80mb-uplod 20 mb cýkýyor :=), telekom kafayý yedi
    Benim hýzýda 8192 den 2046 ya düþürdüler harbiden kafayý yemiþler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

abi bana lazým olan upload hýzý 8mbps ilk çýktýðýnda upload hýzý 1mbps sonra yarýma düþürdüler :@

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri