Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Referanduma 10 gün kala dev istifa!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Referanduma 10 gün kala dev istifa!

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    7 bin 300 kişi "Evet" demek için partisinden istifa etti!
    Referandum için geri sayım sürerken bugüne kadar görülmüş en büyük istifa Muş'da gerçekleşti.

DSP Muş İl Başkanı Mehmet Ek ile aralarında belediye başkanı, belde ve ilçe başkanlarının da bulunduğu 7 bin 300 üye, 12 Eylül'de yapılacak halk oylamasına ''evet'' demek için partisinden istifa etti.

Mehmet Ek, istifa kararını ilçe başkanları ve parti üyeleriyle il binasında düzenlediği basın toplantısında duyurdu.

Aydınlık yarınlar, cuntasız ve Ergenekonsuz bir Türkiye için referanduma ''evet'' diyeceklerini söyleyen Mehmet Ek, 1990 yılından itibaren DSP'de Bülent Ecevit'in ''Anadolu solu'' dediği ''inancı hak, adaleti mutlak'' olduğuna inandıkları felsefi anlayışa sahip olduklarını vurguladı.

Sivil anayasaya, çağdaş demokrasiye ''hayır'' diyenlerin 12 Eylül anlayışına hizmet ettiğini ifade eden Ek, şöyle konuştu:

''Bu ülkede 'her şeyin sahibi benim, ben devletim, dilediğimi yaparım' mantığı 'hayır'da buluşanların mantığıdır. Bu mantıkla hareket eden siyasetçi ve bürokratları tanıdıkça, AK Parti'ye ve Recep Tayyip Erdoğan'a daha çok saygı duymaya başladık. Sonuç itibariyle, iflas etmiş paradigmaya, bu yoz anlayışlara, haksız hukuksuz gidişata 'dur' demek adına, DSP il, ilçe, belde teşkilatlarımızla belediye başkan ve encümenlerimizle partimizden aday olmuş, seçilmiş veya seçilmemiş bütün arkadaşlarımızla beraber, 7 bin 300 kayıtlı üyemizle birlikte, topluca aydınlık yarınlar adına, cuntasız, Ergenekonsuz, hukukun üstün olacağı bir Türkiye adına referandum sürecinde 'evet' diyerek katkılarımızı sunacağız. Bu onurlu yürüyüşe destek vermek adına, topluca DSP'den istifa ediyoruz.''

Ek, istifa dilekçelerini de topluca posta aracılığıyla parti genel merkezine gönderdiklerini bildirdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Az da değilmiş.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu duyarlı insanları tebrik ediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı 12eylul10 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu duyarlı insanları tebrik ediyorum
    :45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DSP'nin Muş'tan aldığı oy sayısı 2320! ... dsp nın nasıl 7300 üyesi olabılır biraz düşünmek gerek.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12 Eylül anayasanın zaten yüzde 75 değişmiştir. neden evet diyeceksiniz bilmiyorum.
    sanırım cehalet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı burakferdi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    12 Eylül anayasanın zaten yüzde 75 değişmiştir. neden evet diyeceksiniz bilmiyorum.
    sanırım cehalet
    aklın yolu çünkü degişmesi gerekenler degişmedigi için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı A.SÜLEYMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    DSP'nin Muş'tan aldığı oy sayısı 2320! ... dsp nın nasıl 7300 üyesi olabılır biraz düşünmek gerek.....
    güzel bir tespit , tebrikler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

az kaldı hayırlısı olsun bakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ülkenin geleceğini düşünen insanlar hepsinede teşekkür ederim

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri