Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Öðretmenlere askerlik müjdesi!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Öðretmenlere askerlik müjdesi!

Ýçiþleri Bakaný Beþir Atalay, tek tip askerlik çalýþmalarýný sonbaharda tamamlamayý öngördüklerini bildirdi

Eylül veya Ekim aylarýnda çalýþmalarýn TBMM gündemine geleceðini belirten Beþir Atalay, polisler ve öðretmenler gibi kamuda ihtiyaç duyulan personelin askerlik görevini yerine getirmesi kapsamýnda da çeþitli modeller üzerinde durulduðunu vurguladý.

Öðretmenlere sivil askerlik
    Star Gazetesi'nin haberine göre, Özellikle öðretmenlerin kýsa süre temel askerlik eðitiminden sonra vatani görevlerini sivil olarak yapabilmeleri gündemde. Beþir Atalay, polislere askerlik konusunda ise, 3 farklý model üzerinde durulduðunu kaydetti.

Tek tip askerlik çalýþmalarý Orgeneral Ýlker Baþbuð’un Genelkurmay Baþkanlýðý döneminde büyük ölçüde tamamlanmýþtý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

öðretmenler için çok iyi olmuþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence yanlýþ herkes eþit olmalý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý soner_35 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bence yanlýþ herkes eþit olmalý
    þüphesiz herkes eþit olmalý bende katýlýyorum ama benim bunu dememdeki amaç öðretmen açýðý olan öðretmen olamayan yerlede görevlendirilirlerse eðitim bekleyen çocuklarýmýz açýsýndan iyi olur diye düþünüyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri