Ýclal Aydýn'ýn yeni baþlayacak programýyla ilgili detaylar...
AYÞE ÖZYILMAZEL / SABAH
Oprah'ýmýz belli oldu: Ýclal Aydýn
Grip dolayýsýyla eve kapanýp dört günde sýký bir televizyon izleyicisi oluverince Yüksel Abi'nin (Aytuð) yerine göz mü diktim ne? Þaka bir yana o iþ o kadar kolay deðil tabii. Yüksel Abi gibi televizyon yazarlarýmýzýn iþi çok zor, yükleri aðýr. Misal ben þu L tipi kanepede biraz daha televizyon izlersem aklýmý kaçýracaðým. Neyse, para parayý, televizyon izlemek de televizyon haberini çekermiþ. Dün sabah gelen bir telefonla, televizyon köþecilerinden önce bir haberi almýþ oldum. Hemen yazayým bari. Türkiye'nin Oprah'ý belli olmuþ; gazeteci, yazar, oyuncu, güzel kadýn Ýclal Aydýn gündüz kuþaðýyla ekranlara dönüyormuþ. Telefonun ucundaki program yapýmcýsý heyecanla anlatýyordu. Sekiz aydýr Kanal D ekibi olarak bu program için çalýþýyorlarmýþ. Ekipte muhabirler, gazeteciler, deneyimli televizyoncular mevcutmuþ. Program her þey detay detay düþünülmüþ. Tartýþma, eðlence, sosyal konular, saðlýk... Yani bir gündüz kuþaðý programýnda ne aranýrsa fazlasýyla olacakmýþ. (Gerçi biz gündüz kuþaðýnda bir þey aramama, hatta gündüz kuþaðýna bakmama moduna geçmiþtik ya...)
HAFTA ÝÇÝ HER GÜN
Telefonu kapatýr kapatmaz Ýclal'e hayýrlý olsun telefonu açtým. Ýclal'in sesi ýþýldýyordu; "TV'de gündüz programcýlýðýnda yepyeni bir dönem baþladý. Yýllardýr bizim gibilere o kuþakta yer kalmamýþtý. Þimdi hem oyuculuðumu hem yazarlýðýmý hem gazeteciliðimi konuþturabileceðim bir program hazýrlýyoruz. Ben iþle mutlu olan bir insaným ve þu anda çok mutluyum" dedi. Ýclal Aydýn'ýn Oprah'ýmýz olacaðý program, hafta içi her gün 14.00-16.00 saatleri arasýnda yayýnlanmak üzere 20 Eylül'de Kanal D'de baþlayacak. Ýclal'in kolay kolay gündüz kuþaðýna dönmeyeceðini bildiðim için merakla ve umutla bekliyorum. Bu arada artýk bir gündüz-gece televizyon izleyicisi olduðuma göre yetkililere seslenebilirim deðil mi? Ramazan boyunca Star'da ilgiyle izlenen Ender Saraç'ýn programýnýn Ramazan'dan sonra biteceðini duyduk, üzüldük. Kesinlikle yeni sezonda da verdiði bilgiler, yaptýðý hoþ sohbetlerle Ender Saraç'ý ekranlarda görmek istiyoruz. Ýmza EGGKÝ. Yani En Genelinden Gündüz Kuþaðý Ýzleyicisi...
Medyaline

Teþekkur:
Beðeni:

Yer imleri