REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 'Ülkücüler PKK ile İşbirliği Yapıyor'

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 'Ülkücüler PKK ile İşbirliği Yapıyor'

Hukukçular Birliği Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri, Halk Oylamasına Sunulacak Anayasa Değişikliği İçin "Evet" Çağrısında Bulundu.
    Ülke genelinde 54 ili kapsayan ziyaretlerine başlayan Hukukçular Birliği Vakfı 39'uncu durakları olan Erzurum'a geldi. Üzerinde "Değişime, Demokrasiye ve Özgürlüklere Evet" yazının bulunduğu otobüsten referandumda neden 'evet' denileceği halka anlatıldı.

Tarihi Çifte Minareli Medrese önünde duran Hukukçular Birliği Vakfı hazırlanan Anayasa Değişikliğine neden "evet" kitabı dağıttı. Gittikleri her ilde binlerce kitap dağıtan 18 kişilik vakıf üyesinin referanduma kadar 54 ili dolaşacakları bildirildi. Anayasa değişikliği hakkında açıklama yapan Hukukçular Birliği Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Kılıçkaya, 12 Eylül 2010 tarihinde halk oylamasına sunulacak olan anayasa değişikliği, demokratikleşme, yargı bağımsızlığı ve insan hakları açısından önemli bir adım olduğunu söyledi. Başkan Kılıçkaya, "Anayasa değişikliğindeki her bir maddeyi ele aldığımızda mevzuç halinden daha iyi bir anayasa inşa edileceği tartışmasızdır" dedi.

Yapılan konuşmalar sırasında kendisinin Almanya'dan geldiğini söyleyen Yusuf Genç adlı yaşlı bir adam 3 Oyunun bulunduğunu belirterek, ülkcülerin PKK ile işbirliği yapmakla suçladı. Bu sırada orada bulunan bir ülkücü avukat, "Ülkücüler hakkında böyl bir şey söylemezsiniz. Bugün ülkücüler olmaza burada olamazdınız" diye karşılık verdi. Sözlü tartışma kavgaya dönüşmeden polis olaya el koydu. Bazı fanatik Erzurumsor taraftarları da takımlarının küme düşmesine göz yuman Sağlık Bakanı Recep Akdağ nedeniyle 'hayır' oyu kullanacaklarını belirtti

ERZURUM / DHA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ülkücüler hiç birzaman pkk ile içli dışlı olmamıştır içli dışlı olan bir parti varsa oda akp dir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olabilir mhp nasıl olurda bdp ile aynı düşünür bi türlü anlam veremedim zaten şimdi sorarım hangisi bu ül***i düşünüyo eger bdp ise neden pkk ya yardım ediyoyok mhp ise neden bdp ile aynı tarafta:49:
    Fazla Rahatım . Rahatsız Eder mi ?
    Etse BiLe Farkeder mi ? (. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercişsat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ülkücüler hiç birzaman pkk ile içli dışlı olmamıştır içli dışlı olan bir parti varsa oda akp dir.
    Ben burada tarafsız olma mecburiyetindeyim.Ne düşündüğümü söyleyemem ama bu sözü neden söylüyorsunuz.Elinizde bir kanıt var mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

6) Anayasa değişiklik kanunun 9.maddesiyle Anayasanın 84.maddesinin son fıkrası kaldırılmıştır. Bu şekilde örneğin terör yanlısı olduğundan partisi kapatılan ve aynı gerekçe ile milletvekilliği düşenlerin tekrar meclise dönmesinin yolu açılmıştır.

(bu madde çok düşündürücü)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu konudan dolayı forumun birinden banlanmış biri olarak derimki allahmın milletimize devletimize sonsuz güç versin bizi bertaraf etmek isteyenlere fırsat vermesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu nasıl başlık anlamadım.
    ne olduğu belli olmayan bir şahıs bazı yalanlar söylüyor ve burada konu başlığı oluyor.
    hiç olmazsa konu başlığını yazarken dikkat edelim.böyle saçmalık olmaz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu nasıl başık anlamadım.
    ne olduğu belli olmayan bir şahıs bazı yalanlar söylüyor ve burada konu başlığı oluyor.
    hiç olmazsa konu başlığını yazarken dikkat edelim.böyle saçmalık olmaz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercişsat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    katılıyorum.millet vayyy beee desin diye atılmış bir başlık ve içerik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı NeRoMaN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben burada tarafsız olma mecburiyetindeyim.Ne düşündüğümü söyleyemem ama bu sözü neden söylüyorsunuz.Elinizde bir kanıt var mı?
    sayın neroman ben 32 yaşındayım ülkücülerin arasında büyüdüm ve koyu bir ülkücüyüm bzim davamız vatan millet büyük turandır.ha şunu dersen kanıt nerde kanıt ülkücü yemini okursan kanıt ordadır dostum neromanakp davulla davulla haburda kimi karşıladı kiminle el sıkıştı akp imralı zahok ...
    Konu ercişsat tarafından (03-09-2010 Saat 18:11 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri