Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: İsrail tüm dünyayı dinliyor!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İsrail tüm dünyayı dinliyor!

Fransız Gazetesi Le Monde Diplomatique dünyadaki en büyük ikinci istihbarat üssünün İsrail'de olduğunu ortaya çıkardı

Fransa’da yayınlanan saygın aylık gazete Le Monde Diplomatique, İngiltere’nin Yorkshire kentindeki Amerika İngiltere ortak istihbarat üssünden sonraki en büyük istihbarat üssünün İsrail’de olduğunu ortaya çıkardı.
    Necef Çölü’nde yer alan üste irili ufaklı 30’dan fazla uydu anteni bulunuyor. Bu antenler sayesinde Orta Doğu’ya, Avrupa’ya, Afrika’ya, Asya’ya yapılan telefon aramaları ve gönderilen e-postalar ele geçirilip deşifre edilebiliyor.
    MOSSAD'A GÖNDERİLİYOR
    İstasyonda devletler, uluslararası ve politik organizasyonlar, yabancı şirketler de takip ediliyor. Farklı ülkelerdeki İsrail büyükelçiliklerinin bu üsle özel bağlantıları bulunuyor.
    Bu sistem üzerinden toplanan istihbaratlar, daha sonra İsrail ordusu ile İsrail istihbarat teşkilatı Mossad’a gönderiliyor. Üssün Akdeniz’deki tüm gemilerin, özellikle Gazze’ye doğru yol alanların iletişimini de sürekli kontrol ettiği belirtiliyor. Mavi Marmara gemisinin telsiz mesajlarının da buradan dinlendiği iddia ediliyor.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlar bilinmeyen şeyler değil israili bu denli büyüten de biziz TÜRKİYE devleti bütün ihaleleri onlara veriyoruz yenisi 3 milyon olan yeni nesil tank almaktansa 1960 model tanklara sözde modernizasyon yaptırıyoruz 4 milyona ne ticaret değilmi üstelik vadedilen donanım takılmıyo üstelik 8 yılda ancak teslim ediliyo bizdeki bu israil aşkı varya israili dünyanın 1 numarası yapar (artık bunun önüne geçildi çok şükür)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya varya şu dünyada yenilmeyecek tek devlet çin kore japon iran hindistan bunların önüne kimse geçemeyecek israil boş biz hala israilden alıyoruz silah vs.vs. git koreden atom bombası al adamlar amerikanın asını s***miyorlar. asıl teknoloji onlarda.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aynen öyle.Bu ülkeden neden bu kadar korkulduğu anlamıyorum.Ağır bir şekilde uyar.Amerika'da sözde güçlü.İsrail'in durmasına karşın bir iş yaptılar mı?.Yaptılarsa ben duymadım,görmedim.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir avuç yahudi dünyaya hükmediyo haklarını teslim edelim çok çalışıyolar bizim gibi yan gelip yatmıyolar heryerde adamları var her yere girmişler nüfuz etmişler ticaret onların ellerinde dolayısı ile zenginler herkesi herşeyi satın alabiliyolar birde teknolojiye hükmediyolar sözlerini dinlettiriyolar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri