REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Yazılım ile ilgili sorun ve sorular

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üstad;burası aşağıda soracağım sorunun yerimidir.bilmiyorum.Fakat genede sormam lazım.

Bilgisayar özelliklerinde;

Microsoft Windows
    Home Edition
    Versiyon 2002
    service peck 2

yazmaktadır. İlk açılma esnasında henüz windows logosu görünmeden ekranın en üst sol tarafında "geçersiz boot ini. dosyası" ve "Windows kaynağından ön yükleme yapılıyor"yazıları çıkıyor.Bu "geçersiz boot ini. dosyası" yazısı bir sorun olduğunu mu gösterir.Geçenlerde pack_vista_inspirat 1.1 adında Windows ögelerinin görünümünü değiştiren bir program kurmuştum.Acaba bu sebeple olurmu?

Saygılar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lordx Nickli Üyeden Alıntı
    Üstad;burası aşağıda soracağım sorunun yerimidir.bilmiyorum.Fakat genede sormam lazım.

Bilgisayar özelliklerinde;

Microsoft Windows
    Home Edition
    Versiyon 2002
    service peck 2

yazmaktadır. İlk açılma esnasında henüz windows logosu görünmeden ekranın en üst sol tarafında "geçersiz boot ini. dosyası" ve "Windows kaynağından ön yükleme yapılıyor"yazıları çıkıyor.Bu "geçersiz boot ini. dosyası" yazısı bir sorun olduğunu mu gösterir.Geçenlerde pack_vista_inspirat 1.1 adında Windows ögelerinin görünümünü değiştiren bir program kurmuştum.Acaba bu sebeple olurmu?

Saygılar.

Evet doğru yerdesin buna emin ol. Boot.ini dosyası açılışta kontrol edilen dosyadır. Bu dosyanın b üyük bir ihtimalle kurduğun vista inspirat programı neden oldu. Bunu tekrar uninstall edip yeniden kurarsan sorunun düzelir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri