Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Bu Güiza adamý çýldýrtýr..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Bu Güiza adamý çýldýrtýr..

“Kendisini önceden izliyordum. Ben de buraya gol kralý olarak gelmiþtim ancak takýmýn þu an oynamaya çalýþtýðý kurguda onun da baþarýlý olmasý zor. Taraftar sonunda mutlaka onu yuhalacaktýr.”

SEZON baþý olmasýna raðmen, hem topuðundan ameliyat olmak için hem de baþkan Aziz Yýldýrým’dan aldýðý izinle bunalýmdan kurtulmak adýna Ýspanya’nýn yolunu tutan Güiza, giderayak yine gündeme bomba gibi oturdu. Takým arkadaþlarýyla yaptýðý sohbette, yeni transfer Niang’ý deðerlendiren ve Senegalli’nin geleceði hakkýnda ilginç tahminlerde bulunan Ýspanyol forvet tespitleriyle herkesi þaþýrttý. Ýþte Niang’ýn da kendisi gibi F.Bahçe’de baþarýlý olamayacaðýný, bunun nedeninin Kanarya’nýn oyun yapýsýyla ilgisi olduðunu belirten Güiza’nýn olay yaratacak açýklamalarý:
    “NIANG’IN F.Bahçe’ye transfer olduðunu duyduðumda hemen ‘Ýyi bir golcü ve kaliteli bir forvet’ dedim. Kendisini uzun süredir takip ediyordum. Üstelik o da benim gibi gol kralý. Aslýnda normal þartlarda F.Bahçe’de çok iþ yapar ancak Türkiye’de benim yaþadýðým sorunlarýn aynýsýný zaman içinde o da yaþayacak. Ben de buraya geldiðimde Ýspanya gol kralýydým ama kaçýrdýðým gollerle sanki hiç gol kral olmamýþ gibi yuhalandým.
    ‘TEK OYNAYAMAZ’

ÝLK baþlarda Türk futbolu ona çok gelecek, baþarýlý olamamasýnýn nedeninin bu olduðunu zannedecek ama asýl problem F.Bahçe’nin þu anda oynamaya çalýþtýðý oyun kurgusu. Bu futbol yapýsýyla benim veya Niang’ýn tek forvet oynamasý imkânsýz gibi. Kanatlardan yeterince orta gelmeyecek ve orta saha oyundan düþünce Niang da topla buluþmak için geriye gelecek. Ve taraftar en sonunda benim gibi onu da yuhalayacak. YaniNiang yeni bir Güiza olacak.”

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hadi ordan koskoca kaleye bir iki metreden dýþarý vuruyor bu defalarca oldu peki sistem bozuk semih naýl atýyor golleri onu sormak lazým Güiza ya..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri