REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Bayramlıklarını beğenmeyen kız çocuğu kendini astı!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart Bayramlıklarını beğenmeyen kız çocuğu kendini astı!

    Ailesinin aldığı bayramlık kıyafetleri beğenmeyen 13 yaşındaki kız çocuğu kendisini astı
    Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde Ramazan Bayramı için ailesinin aldığı giysileri beğenmediği iddia edilen 13 yaşındaki Nigar Ö, kendini asarak canına kıydı. Genç kızın cesedini, kendisinden 1 yaş küçük kardeşi buldu.

    Olay, Burhaniye Memiş Mahallesi Haşimağa Caddesi'ndeki Ö. ailesinin evinde meydana geldi. Akşam saat 21.00 sıralarında bayramlık giysilerini beğenmediği ve bu yüzden annesi ile tartıştığı ileri sürülen Nigar Ö, iddiaya göre ailesinin evde olmadığı bir sırada evlerinin tavanına bir urgan bağlayarak kendini astı. Olay, Nigar Ö'nün 12 yaşındaki kardeşi B.Ö'nün odaya girip ablasını tavana asılı şekilde bulmasıyla ortaya çıktı. Ablasının boynundaki ipi çıkaran küçük kız, anne ve babasına haber verdi.

    Ailesi tarafından çağırılan ambulans ile hastaneye kaldırılan Nigar Ö'nün yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. Nigar Ö'nün kesin ölüm sebebi Bursa Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsiden sonra belirlenecek.

    BURHANİYE (AHT)

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    ALLAH kimseyi şaşırtmasın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •