Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Galatasaray'da Şok! Arda Sakatlandı!

  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart Galatasaray'da Şok! Arda Sakatlandı!

    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Belçika ile Oynanan Milli Maçta Sakatlanan Arda, Hafta Sonu Oynanacak Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Maçında Forma Giyemeyecek.A Milli Futbol Takımı'nın Belçika ile oynadığı maçta sakatlanan Galatasaraylı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , mücadele sonrasında hastaneye giderek kontrolden geçti. Yapılan tetkikler sonucunda Arda'nın ayak bileğinde yumuşak doku ezilmesinin olduğu ve hafta sonu yapılacak Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. maçında oynamasının zor olduğu öğrenildi.

    2012 Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2012) Elemeleri (A) Grubu ikinci maçında Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Stadı'nda Belçika ile karşılaşan A Milli Futbol Takımı, mücadeleyi 3-2 kazanmayı başardı. Zorlu geçen mücadelede Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'ın yıldız oyuncusu Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , maçın ikinci yarısında ayağından sakatlandı. Sedyeyle saha kenarına alınan Arda, ilk tedavisinin ardından yeniden maça devam etti. Ancak maç sonunda ayağındaki ağrıların artması üzerine yetenekli oyuncu, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'deki Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Hastanesi'ne geldi. Kendisine ait otomobille hastaneye gelen yıldız futbolcunun yürümekte zorlandığı ve aksadığı görüldü. Hastanede yaklaşık bir saat kalan Arda'nın muayene edildiği ve MR'nın çekildiği öğrenildi. Basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan milli futbolcu, kendi aracıyla hastaneden ayrıldı.

    Arda'nın sakatlığıyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan A Milli Futbol Takımı'nın doktoru Cengiz Dinç, " Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'ın doktoru Burak beyle beraber Arda'nın röntgen filmlerini inceledik. Şu anda Arda'nın ayak bileğinde yumuşak doku ezilmesi var. O esnada bağlarında da bir zedelenme oluşmuş. Çok ciddi bir problem değil. Şu an için net değil ama yıldız oyuncunun Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. maçında oynaması zor" ifadelerini kullandı. Cihan Haber Ajansı) 4 saat önce

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    umarım daha cidid bir şey değildir.bir an kötü bir sakatlık olduğunu düşünerek çok üzülmüştüm.

  3. #3

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    arda çok iyi futbolcu

  4. #4

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Her sene bizim kadar sakat veren takım olmadıki zaten.
    kewel
    baros
    servet
    sabri
    ayhan
    emre çolak vs vs vs..

  5. #5

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Geçmiş olsun

  6. #6

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    iyi yada kötü Ardasız takım ayakta zor durur

  7. #7

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Arda gerçekten iyi bir oyuncu.Dün akşam bunu bir kez daha gördük.Umarım bir an önce iyileşir.

  8. #8

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    misimoviç alternatif olur ardaya ama gecici süre..
    oda milli takımdaydı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •