Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: Böyle insanlarýmýzda var.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Böyle insanlarýmýzda var.

THY Genel Müdürü Temel Kotil, bir yolcunun unuttuðu cüzdanýn bulunmasýnda çaba sarfeden iki personeli ödüllendirdi
    Temel Kotil, THY personeli Pýnar Engin ve yer hizmeti þirketi olan TGS çalýþaný Ayhan Daþtan’a kol saati ve takdir belgesi verdi.

UÇAKTA CÜZDANINI DÜÞÜRDÜ

Lübnanlý iþ adamý avukat Sayed Chalouhi geçtiðimiz yýl Aralýk ayýnda Türk Hava Yollarý’nýn Brüksel Ýstanbul uçuþunda seyahat etti. Atatürk Havalimaný’ndan da Beyrut’a uçacak olan Lübnanlý transit yolcu Dýþ Hatlar Terminali’nde ki THY’nin CIP(Ticari Açýdan Önemli Kiþi) Salonu’nda Beyrut uçaðýný beklemeye baþladý. Bu sýrada içinde 10 bin euro ve deðerli belgelerin bulunduðu cüzdanýnýn cebinde olmadýðýný fark eden iþ adamý paniðe kapýlarak durumu hemen CIP Salonu’nda görevli THY personeli Pýnar Engin’e anlattý. THY de 4 yýldýr görev alan Pýnar Engin de yanýnda ki iþ adamýnýn cüzdanýnýn bulunmasý için uzun uðraþlar verdi ve iþ adamýný sakinleþtirdi. Cüzdanýn bulunmasý için çabalayan Engin, iþ adamýnýn seyahat ettiði uçaða da yer hizmetleri þirketi olan TGS’nin görevlisi Ayhan Daþtan’ý gönderdi. Cüzdan iþ adamýnýn seyahat ettiði uçaðýn koltuðunda bulununca Daþtan uçaðý temizleyen görevlilerden cüzdaný teslim aldý. Ýþ adamý Sayed Chalouhi özellikle personelin çabasýna hayran kaldýðýný yetkililere belirtti. Cüzdanýn bulunduðu haberi ile mutlu olan Lübnanlý iþ adamý personele defalarca teþekkür etti ve bu yaþadýðý olayý THY uçaðýnda bir seyahat esnasýnda karþýlaþtýðý Temel Kotil’e anlattý. THY Genel Müdürü Temel Kotil de þirket içinde dürüst ve çalýþkan olan bu iki kiþinin bulunmasý için talimat verdi.

THY’YE GÜVENÝYORUM

Cüzdanýn bulunmasýna yardýmcý olan iki personel bugün Atatürk Havalimaný’nda Lübnanlý iþ adamýnýn da katýldýðý bir törenle THY Genel Müdürü Temel Kotil tarafýndan kol saati ve takdir belgesi verilerek ödüllendirildi. Lübnanlý iþ adamý Sayed Chalouhi THY Genel Müdürü Temel Kotil ve personele teþekkür ederken uçuþlarýnda sürekli THY’yi tercih etmekten dolayý gurur duyduðunu söyledi. Lübnanlý iþ adamý Sayed Chalouhi, “Yaþadýðým bu olayýn ardýndan THY'ye güvenim bir kat daha arttý. Olaydan sonra da sürekli Türk Hava Yollarý'ný tercih ettim. Bundan sonra da bu þekilde yapacaðým. Bana göre çok baþarýlý, servisi çok güzel ve kaliteli bir havayolu. Temel Kotil’i tebrik ediyorum" dedi.

SEVÝNÇTEN BANA SARILDI

Pýnar Engin iþ adamýnýn kendisine defalarca teþekkür ettiðini söylerken cüzdaný uçaktan getiren Daþtan, “Cüzdaný uçaktan ben aldým getirdim. Ýçine bakmadým, kendisine teslim ettim. Uçaðýný kaçýrmak üzereydi. Çok sevindi sarýldý ve öptü" dedi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ALLAH razý olsun durust insanlarýmýzdan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Helal olsun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri