BABASINDAN TOKAT YİYEN GENÇ KIZ CANINA KIYDI
Arkadaşından geç döndüğü gerekçesiyle babasından tokat yiyen liseli genç kız, pompalı tüfekle yaşamına son verdi.
14 Haziran 2006 Çarşamba 01:58
Arkadaşından geç döndüğü gerekçesiyle babasından tokat yiyen liseli genç kız, pompalı tüfekle yaşamına son verdi
Olay Adana Merkez Seyhan İlçesi'-nde meydana geldi. İddiaya göre, lise 2. sınıf öğrencisi B.Y. (16), haftasonu gittiği arkadaşından geç dönünce babası kızıp kendisini tokatladı. Tokatı gurur meselesi yapan genç kız, içine kapandı. Önceki akşam baba İ.Y. ile anne F.Y. özürlü çocukları Y.Y (24) ve B.Y.'yi evde bırakıp akraba ziyaretine gitti. Ağabeyiyle yalnız kalan B.Y., odasına geçip av tüfeğiyle yaşamına son verdi.
NEDEN BENİ DIŞLADINIZ?
Şoke olan baba İ.Y. 'Pazar günü geç kalınca tokat sayılmayacak şekilde vurdum. O da bunu gurur meselesi yapmış olabilir' dedi. Kızın geride bıraktığı 5 sayfalık nottaki şu ifadeler dikkat çekti: 'Annem ile babam sürekli kavga ediyordu. Araya ben girdim, düzeltmeye çalıştım ama yine ben kötü oldum. İkiniz kumrular gibi barıştıktan sonra beni dışladınız. Yaşamayı seviyorum ama direncim kalmadı artık.'

Teşekkur:
Alıntı

Yer imleri