Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: DT aboneliği için cihaz seçimi ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart DT aboneliği için cihaz seçimi ?

Merhaba saygı değer arkadaşlar bir müşterimde legal DT modül ve kart var modül cw kullandığı resiver ise kyoto 9900cı ama her 3/4 günde malum sorun neyse modül ve kart çalışmaz duruma geliyor ingilizce anladığım kadarı ile bu resiver bu modul ve kart için uyumlu değil hatası alıyor ve lig tvyi cihaz açmıyor modülü kyoto cihazın her iki slotundada denedim sorun devam etti, bende müşterimin evine giderek modülü cihazdan çekiyorum cihazın elektrik fişini çekip modülü yuvasına yerleştiriyorum sonra cihazı çalıştırıp bekliyorum ama lig tv açmıyor malesef yanıma götürdüğüm next 8000xcam cihazı çalıştırıp modülü update yaptırıp lig tvyi açıyorum sonra modül ve kartı kyoto 9900cı cihaza yerleştirip çalıştırıyorum açıyor ama bu sorun her 3/4 günde bir oluşuyor şimdide müşterime cw modul ve kartta sorun çıkarmıyacak bir cihaz verecem, DT modül ve kartta en iii performansı hangi cihaz veriyor size danışmak istedim müşterime embedded ve cı slottan oluşan bir cihaz vermeği düşünüyorum ne önerirsiniz saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nexttın super plus serilerını tavsiye ederım. ama bu elindeki modulun suresı ne kadar ona bir bak çünkü modulun suresı dolduğunda yerıne ırdeto kart verırıler ve bu kartta DT nın kendı cihazları ile caılışır bilgine.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın volkan bey ilginiz için sonsuz teşekkürlerimi sunarım müşterim elindeki modülü yaklaşık 10 yıldır falan kullanıyor bir sorun yok modül arıza yapınca irdeto modül verirlerse yine next plus cihazda sorunsuzca çalışması gerek zira benim düşündüğüm cihaz hem modül yeri olmasını istiyorum hemde embedded kart yuvaya sahip olan bir cihaz düşünüyorum sizce ne almalığım dt modül ve kartta sorun çıkarmıyacak bir cihaz olmasını istiyorum.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın volkan bey ilginiz için sonsuz teşekkürlerimi sunarım müşterim elindeki modülü yaklaşık 10 yıldır falan kullanıyor bir sorun yok modül arıza yapınca irdeto modül verirlerse yine next plus cihazda sorunsuzca çalışması gerek zira benim düşündüğüm cihaz hem modül yeri olmasını istiyorum hemde embedded kart yuvaya sahip olan bir cihaz düşünüyorum sizce ne almalığım dt modül ve kartta sorun çıkarmıyacak bir cihaz olmasını istiyorum.
    işte bende sana diyorumkı artık modul işi bitti server olayları nedenı ile irdeto kart verıyorlar ve bu kartıda kendı sattıkları cihazlarla eşleştiriyorlar ve bu kart o cihazdan başka cihazda calışmıyor ırdeto kartta ırdeto moudlle calışır ama ne hıkmetse bu kartı ırdeto module takıp kart girişli cihaza taksanda eşleştiği cihaz üzerindne calışıyor.

CW kartlar yakın zamanda sona erecek bu nedenlekı muşterine ikinci el ucuz bir cihaz alıp kullanabildiği kadar kullanmasını sağla ve durumu izah et sonra başın ağrımasın. Maalesefki satış taktiği için cihaz almayı şart koşuyorlar.

bana göre ben bu paltforma uye olduysam kartım ve modulum olacak ve istediğim her yere götürüp izlemeyelım cünkü her zaman seyahat halınde olabilirim her yerde para verdiğim bır konuda yararlanmam gerekir.

Şimdi bu iş mesela türk telekom adsl için telefonu şart koyuyor sabit ucret alıyor aynen bu işte böle yanı.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DİGİTURK kartını Next Ye 2000 CX süper pulusta sorunsuz çalıştırabilirsiniz.

Hem onda modülede ihtiyaç yok gömülü onlar.

Ben cw kartımı çıkarıp kuzenime gittiğimde onun cihaza takıp çalıştırıyorum sorunsuz.

İrdeto modülede gelince eğer kart İrdeto işe hiçbir modül ve cihaz çalıştıramaz.

Sadece eşleştiği cihazda çalışır.

Ama başka bi sitede okumuştum almanyada biri 100 Euro ya İrdeto modül alıp DT'nin İrdeto kartını çalıştırmış.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    işte bende sana diyorumkı artık modul işi bitti server olayları nedenı ile irdeto kart verıyorlar ve bu kartıda kendı sattıkları cihazlarla eşleştiriyorlar ve bu kart o cihazdan başka cihazda calışmıyor ırdeto kartta ırdeto moudlle calışır ama ne hıkmetse bu kartı ırdeto module takıp kart girişli cihaza taksanda eşleştiği cihaz üzerindne calışıyor.

CW kartlar yakın zamanda sona erecek bu nedenlekı muşterine ikinci el ucuz bir cihaz alıp kullanabildiği kadar kullanmasını sağla ve durumu izah et sonra başın ağrımasın. Maalesefki satış taktiği için cihaz almayı şart koşuyorlar.

bana göre ben bu paltforma uye olduysam kartım ve modulum olacak ve istediğim her yere götürüp izlemeyelım cünkü her zaman seyahat halınde olabilirim her yerde para verdiğim bır konuda yararlanmam gerekir.

Şimdi bu iş mesela türk telekom adsl için telefonu şart koyuyor sabit ucret alıyor aynen bu işte böle yanı.
    Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    DİGİTURK kartını Next Ye 2000 CX süper pulusta sorunsuz çalıştırabilirsiniz.

Hem onda modülede ihtiyaç yok gömülü onlar.

Ben cw kartımı çıkarıp kuzenime gittiğimde onun cihaza takıp çalıştırıyorum sorunsuz.

İrdeto modülede gelince eğer kart İrdeto işe hiçbir modül ve cihaz çalıştıramaz.

Sadece eşleştiği cihazda çalışır.

Ama başka bi sitede okumuştum almanyada biri 100 Euro ya İrdeto modül alıp DT'nin İrdeto kartını çalıştırmış.
    Konu anlaşılmıştır arkadaşlar yardımlarınız için sonsuz teşekkürler.
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri