Merhaba saygı değer arkadaşlar bir müşterimde legal DT modül ve kart var modül cw kullandığı resiver ise kyoto 9900cı ama her 3/4 günde malum sorun neyse modül ve kart çalışmaz duruma geliyor ingilizce anladığım kadarı ile bu resiver bu modul ve kart için uyumlu değil hatası alıyor ve lig tvyi cihaz açmıyor modülü kyoto cihazın her iki slotundada denedim sorun devam etti, bende müşterimin evine giderek modülü cihazdan çekiyorum cihazın elektrik fişini çekip modülü yuvasına yerleştiriyorum sonra cihazı çalıştırıp bekliyorum ama lig tv açmıyor malesef yanıma götürdüğüm next 8000xcam cihazı çalıştırıp modülü update yaptırıp lig tvyi açıyorum sonra modül ve kartı kyoto 9900cı cihaza yerleştirip çalıştırıyorum açıyor ama bu sorun her 3/4 günde bir oluşuyor şimdide müşterime cw modul ve kartta sorun çıkarmıyacak bir cihaz verecem, DT modül ve kartta en iii performansı hangi cihaz veriyor size danışmak istedim müşterime embedded ve cı slottan oluşan bir cihaz vermeği düşünüyorum ne önerirsiniz saygılarımla aliharbiye
Yer imleri