Merhaba saygý deðer arkadaþlar bir müþterimde legal DT modül ve kart var modül cw kullandýðý resiver ise kyoto 9900cý ama her 3/4 günde malum sorun neyse modül ve kart çalýþmaz duruma geliyor ingilizce anladýðým kadarý ile bu resiver bu modul ve kart için uyumlu deðil hatasý alýyor ve lig tvyi cihaz açmýyor modülü kyoto cihazýn her iki slotundada denedim sorun devam etti, bende müþterimin evine giderek modülü cihazdan çekiyorum cihazýn elektrik fiþini çekip modülü yuvasýna yerleþtiriyorum sonra cihazý çalýþtýrýp bekliyorum ama lig tv açmýyor malesef yanýma götürdüðüm next 8000xcam cihazý çalýþtýrýp modülü update yaptýrýp lig tvyi açýyorum sonra modül ve kartý kyoto 9900cý cihaza yerleþtirip çalýþtýrýyorum açýyor ama bu sorun her 3/4 günde bir oluþuyor þimdide müþterime cw modul ve kartta sorun çýkarmýyacak bir cihaz verecem, DT modül ve kartta en iii performansý hangi cihaz veriyor size danýþmak istedim müþterime embedded ve cý slottan oluþan bir cihaz vermeði düþünüyorum ne önerirsiniz saygýlarýmla aliharbiye

Teþekkur:
Beðeni: 

Yer imleri