Alýntý aliharbiye Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
sayýn volkan bey ilginiz için sonsuz teþekkürlerimi sunarým müþterim elindeki modülü yaklaþýk 10 yýldýr falan kullanýyor bir sorun yok modül arýza yapýnca irdeto modül verirlerse yine next plus cihazda sorunsuzca çalýþmasý gerek zira benim düþündüðüm cihaz hem modül yeri olmasýný istiyorum hemde embedded kart yuvaya sahip olan bir cihaz düþünüyorum sizce ne almalýðým dt modül ve kartta sorun çýkarmýyacak bir cihaz olmasýný istiyorum.
iþte bende sana diyorumký artýk modul iþi bitti server olaylarý nedený ile irdeto kart verýyorlar ve bu kartýda kendý sattýklarý cihazlarla eþleþtiriyorlar ve bu kart o cihazdan baþka cihazda calýþmýyor ýrdeto kartta ýrdeto moudlle calýþýr ama ne hýkmetse bu kartý ýrdeto module takýp kart giriþli cihaza taksanda eþleþtiði cihaz üzerindne calýþýyor.

CW kartlar yakýn zamanda sona erecek bu nedenleký muþterine ikinci el ucuz bir cihaz alýp kullanabildiði kadar kullanmasýný saðla ve durumu izah et sonra baþýn aðrýmasýn. Maalesefki satýþ taktiði için cihaz almayý þart koþuyorlar.

bana göre ben bu paltforma uye olduysam kartým ve modulum olacak ve istediðim her yere götürüp izlemeyelým cünkü her zaman seyahat halýnde olabilirim her yerde para verdiðim býr konuda yararlanmam gerekir.

Þimdi bu iþ mesela türk telekom adsl için telefonu þart koyuyor sabit ucret alýyor aynen bu iþte böle yaný.