Özet: Adanalı dizisinde bu hafta; Maraz Ali ve Nazlının düğünün ardından 2 yıl geçmiş, akan sular durulmuştur. Ancak yaşananları geride bırakmak hem Adanalı hem de Maraz Ali için oldukça zor olmuştur. Adanalı emekli olup Adanaya döner. Amcasından kalma mısır tarlasında çalışıp zaman geçirmektedir. Tam İstanbulun karmaşasından, suç çetelerinden kurtuldum, sakin bir yaşam süreceğim derken, hesaba katmadığı bir şey ortaya çıkar. Tarlasına dadanan kargalar... Pamuk, ağa babası tarafından zorla evlendirilmek istenince evden kaçar ve Adanalının başına bela olur. Öte yandan İstanbulda suç oranları son 2 senede çok daha fazla artmıştır. Engin, Emniyetten gelen bir emirle Adanalıyı bulur ve mesleğe dönmesini ister. Ancak Adanalıyı ikna etmek pek de kolay olmayacaktır. Maraz Ali, Adanalınin emekliye ayrılmasının ardından polisliği bırakır ve yurtdışına çıkar. Yurtdışında suçlu psikolojisi üzerine eğitim alır. İstanbula geri döndüğünde ise eğitim aldığı alanla ilgili bir üniversitede ders vermeye başlar. Alex ise 12 yıl önce Maraz Ali ve Adanalı tarafından hapse atılıp, hapishane yıllarında onlardan bunun hesabını sormak için intikam yemini etmiştir ve hapishaneden çıkıp bu yeminini gerçekleştirmek için İstanbulu talan etmeye başlar. Maraz Alinin öğrencilerinden Mayanın, Alexin kardeşi olması işleri daha da kızıştıracaktır.
Maxifilmizle.com sitesindeki bu videoyu izlemek için tıklayınızBu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Teşekkur:
Adanalı 11.09.2010 Tarihli 71. Bölüm online izle
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Alıntı

Yer imleri